UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UFUK ÖZKAN'IN AYLAR ÖNCEKİ SÖZLERİ AKILLARA GELDİ

Karaciğer yetmezliği nedeniyle organ nakli başvurusunda bulunan Ufuk Özkan'ın bir sene önceki, "Diyeti yanlış yaparak sadece meyve yedim. Karbonhidrat ve protein almayınca da bağışıklık sistemim çöktü. Sağlıkla ilgili bir problem yaşamadım" sözleri yeniden gündem oldu. Oyuncunun kullandığı bu ifadeler, "Hastalık aylar önce sinyal vermiş" diye yorumlandı

UFUK ÖZKAN'IN AYLAR ÖNCEKİ SÖZLERİ AKILLARA GELDİ

Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren başarılı oyuncu Ufuk Özkan'ın bir süredir karaciğer yetmezliğiyle mücadele ettiği ve önlem amaçlı organ nakli başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Oyuncunun aylar önce yanlış diyet yöntemiyle kilo verdiğini ve bağışıklık sisteminin çöktüğünü söylemesi yeniden gündem oldu.

3 AY ÖNCE BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ ÇÖKMÜŞ

Nisan ayında basın mensuplarıyla sohbet eden Ufuk Özkan, verdiği kilolarla ilgili "Proje için '5-6 kilo verebilir misin' dediler. Spor yapmayı sevmediğim için araştırarak Hollywood diyetini buldum. Adamlar adam akıllı yapıyor tabi ama ben bir süre sonra sadece meyve yemeye başladım. Karbonhidrat ve protein almayınca da bağışıklık sistemim çöktü. Çok daha hızlı kilo vermeye başladım. Daha sonra kilo almaya başladım yeniden. Sağlıkla ilgili bir problem yaşamadım" demişti. Şimdilerde karaciğer yetmezliği yaşayan oyuncunun bu sözleri yeniden gündeme gelirken sosyal medya kullanıcıları da "Hastalık sinyal vermiş" ve "Yanlış diyet yüzünden karaciğer yetmezliği yaşıyor" yorumları yaptı.

"KARACİĞERİMLE İLGİLİ PROBLEMLER YAŞIYORUM"

Karaciğer yetmezliğiyle mücadele eden ve organ nakli başvurusunda bulunan Ufuk Özkan, Instagram hesabından sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bugün sağlığım hakkında çıkan haberler ile ilgili sizlere bir açıklama yapmak istiyorum. Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabii ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor. Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldü. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor. Ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonrada Allah'ın izniyle böyle bir niyetim yok en kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım. Tüm sevgi dolu dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Saygı ve Sevgilerimle Ufuk Özkan (abiniz, kardeşiniz) İyi ki varsınız."

Son Güncelleme: 14.07.2023 01:37:41
ETİKETLERufuk özkan