UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TARLADA BULUNAN BOEİNG 737 UÇAĞININ GİZEMİ ÇÖZÜLEMEDİ

Bali'de bulunan bir Boeing 737 uçağının gizemi çözülmemiş durumda; devasa uçağın şu an bulunduğu tarlaya nasıl geldiği hâlâ bir muamma.

TARLADA BULUNAN BOEİNG 737 UÇAĞININ GİZEMİ ÇÖZÜLEMEDİ

Uçak, Raya Nusa Dua Selatan Otoyolu'na yakın bir kireçtaşı ocağında, ünlü Pandawa plajına sadece birkaç dakikalık mesafede bulunuyor.Endonezya'nın Bali adasında ünlü Pandawa plajına sadece birkaç dakika mesafede bulunan bir tarladaki devasa Boeing 737 uçağı yıllardır gizemini koruyor. Uçağın nasıl oraya geldiği bilinmezken, zaman zaman farklı teoriler gündeme geliyor.

Rastgele bir tarlada bulunan Boeing 737 uçağın nasıl oraya geldiğini kimse bilmiyor

RESTORANA ÇEVİRMEK İÇİN YILLAR ÖNCE GETİRİLMİŞ

Yıllar önce bir iş insanının uçağı oraya yerleştirip restorana çevirmek istediği ancak yeterli sermayesi kalmayınca uçağı tarlada bırakıp gittiği iddiası en güçlü teori olarak duruyor.

TURİSTLER İLGİ GÖSTERİYOR

Uçak, bölgeye tatile gelen turistlerin de ilgisini çekiyor. Tarla özel mülk olduğu için para ödeyen turistler, uçağa sadece belli bir mesafeden bakabiliyor.

ADADAKİ TEK UÇAK DEĞİL

Öte yandan, Bali'de sahipsiz bir Boeing 737 daha bulunuyor. Bu uçağın da zamanında restorana çevirmek için satın alındığı ancak daha sonra projeden vazgeçildiği belirtildi.

Son Güncelleme: 18.06.2023 10:09:20
ETİKETLERBOİENG