UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖĞRETMENLER SINIFTA CİNSEL İLİŞKİYE GİRERKEN YAKALANDI!

Avustralya'nın Queensland adasının en elit okullarından biri olan Aquinas kolejinde, erkek ve kadın iki öğretmen, sınıfta cinsel ilişkiye girerken bir öğrenci tarafından basıldı.

ÖĞRETMENLER SINIFTA CİNSEL İLİŞKİYE GİRERKEN YAKALANDI!

Olay sonrası iki öğretmen görevden alındı. Okul müdürü Marcus Richardson, velilere konu hakkında bilgi vermek için bir yazı yazdı ve soruşturmanın devam ettiğini belirtti. Aquinas kolejinde yaklaşık 1.200 öğrenci bulunmakta ve ebeveynler yılda 5.700 dolar kadar ödeme yapmaktadır. Kolej, eski Miss Universe Australia Jesinta Campbell ve hüküm giymiş kariyer suçlusu Peter Foster gibi isimlere ev sahipliği yapmıştır.Avustralya'nın Queensland adasının en elit okullarında birir olan Aquinas kolejinde görevli iki öğretmen, sınıfta cinsel ilişkiye girerken bir öğrenci tarafından basıldı.

OKUL MÜDÜRÜ AÇIKLAMA YAPTI

Geçen Salı günü meydana gelen olay sonrası iki öğretmen de görevden alındı. Okul müdürü Marcus Richardson, perşembe öğleden sonra velilere bilgi vermek için bir açıklama yaptı. Richardson açıklamasında, "Bu konu ciddiye alınmaktadır ve şu anda bir soruşturma devam etmektedir. Soruşturma gerçekleştirilirken bu konuda herhangi bir kamusal yorum yapamayız. Okulun önceliği, öğrencilerin ve personelin güvenliği ve sağlığıdır. Bu konuda herhangi bir endişeniz varsa, lütfen benimle iletişime geçin" ifadelerine yer verdi.

YILLIK 5 BİN 700 DOLAR ÖDÜYORLAR

Aquinas kolejinde yaklaşık 1.200 öğrenci bulunmakta ve ebeveynler, Gold Coast'taki en eski karma Katolik okuluna çocuklarını göndermek için yılda 5.700 dolar kadar ödeme yapmaktadır.

Son Güncelleme: 18.06.2023 09:44:04
ETİKETLEROKUL SKANDAL