UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOYLU GİDERAYAK EMNİYET’İ YAKTI!

VAY VAY VAY! EMNİYET İÇİNDE HALEN SÜREN BİR “YAPILANMA” VARMIŞ!

SOYLU GİDERAYAK EMNİYET’İ YAKTI!

BUGÜNE KADAR NEDEN SUSTUN SAYIN SÜLEYMAN SOYLU!

ŞİMDİ, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NI BIRAKIRKEN Mİ SÖYLÜYORSUN!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Haber Global'de gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. "FETÖ'nün ikinci paralel yapısını oluşturmaya çalışıyor" diyen Bakan Soylu, "Kurdukları sistem elimizde. Emniyet içerisinde yeni bir sistem kurmaya çalıştılar. Biz bunu tespit ettik. Bir çoğunu açığa aldık. Diğerleri için de şemamız hazır. Murat Bakan bunun başındadır. Bedeli de çok ağır olacak" ifadelerini kullandı.

BİZİM DE SORULARIMIZ VAR!

O zaman biz de UçanKuş olarak soruyoruz:

1-Karakol içinde Yönetim Kurulu Başlanımızı öldürmeye kalktıklarında(yanlış yazmadık, karakolun içinde) bu dediğin polisler mi işin içindeydi?

2-Kanalımız UçanKuş basılıp, kadınlara bile yumruk atıldığına, failler belli olmasına rağmen, yerleri belli olmasına rağmen “Yerlerini bulamadık” diye tutanak tutan polisler de mi o yapılanma içindeydi?

3-Kanal içine baskın olduğunda ve 112 arandığında gelen polislerin hep aynı kişilerin olması da o zaman tesadüf değildi!

4-Polislerin, devam eden baskın ve tehditlerde “Bir yaralama falan yok, bizi çağırmayın boşuna” demelerinin de sebebi bu muydu?

5-Can Tanrıyar’ın eşi Külliye’de tüm bunları Cumhurbaşkanı’na anlatırken, yine aynı yerde, Külliye’de Can Tanrıyar da senin yüzüne “Böyle fahiş olaylar oluyor, hiç ilgilenmediniz” dediğinde, “Kaçırmışım, görmedim” dediğinizde aslında elinizde olmayan durumları mı anlatmaya çalıştınız?

SONUÇ; Ne olursa olsun bizi durduramadılar. Çünkü Can Tanrıyar’da mangal gibi yürek var. Şimdi de MİT’i kullanıp telefon numaralarını falan verdiriyorlar. Adam MIT’le de mücadele eder. Tabi ki içlerinde bunları kim yapıyorsa onları ortaya çıkarır.

Can Abi’nin bir lafı vardır: “Haklı ol gerisi hikaye… Çünkü Hak da Allah’ın bir sıfatıdır. Finali bekleyin”

Biz de öğrencileri olarak aynı yüreklilikle bu malum çetelerin peşini asla bırakmayacağız.

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 20.04.2023 13:23:22
ETİKETLERSULEYMAN SOYLU