UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAGAZİNİN KRALI SİYASETTEN ÇIKTI!

UÇANKUŞ OLARAK MAGAZİNDEN UZAK DURALIM, SİYASETE AĞIRLIK VERELİM DEDİK AMA “BURALARI”, SANATÇILARA 10 BASTI! İŞTE HİLAL KAPLAN OLAYI!

MAGAZİNİN KRALI SİYASETTEN ÇIKTI!

“YAĞMURDAN KAÇARKEN DOLUYA TUTULMAK” BUNA DENİR HERHALDE! MAGAZİN DÜNYASINDAKİ, ALDATMALAR, ARKADAŞININ AŞKIYLA OYNAŞMALAR, BİRBİRİNE AĞIR HAKARETLER BİZİ ARTIK BUNALTIYOR DİYEREK UZAKLAŞMIŞTIK!

VE BAKTIK Kİ, SİYASETTE, MEDYA MECRALARI SANKİ MECBURMUŞ GİBİ “İLLE DE BİR TARAF OLMA” ÇABASI İÇİNDE… BİZİM EN BÜYÜK AVANTAJIMIZIN, BAĞIMSIZ VE ÖZGÜR DURUMUMUZ OLDUĞUNU FARKEDİNCE…

AYRICA, ÇOK HABER YAPMASAK BİLE SİYASET DÜNYASI İÇİNDEN ÇOK ÇOK İYİ İSTİHBARAT GÜCÜMÜZ DE OLUNCA…

CİDDİYETE DÖNMEK ADINA BİR YILDIR SİYASETE YOĞUNLAŞTIK!

Ama o da ne?.. Biz burası bu konuda “dutluk” zannederken bir de baktık, “bataklık” gibiymiş meğer!

Dünden beri, fazla magazin, şu Hilal Kaplan olayından uzak duralım derken, aldatılan eski eşin çığlıklarına da fazla dayanamadık!

O arada bize bir istihbarat furyası başladı ki!.. Sekteterleriyle aşk yaşayan siyasiler mi ararsınız, kadın haklarını savunurken, 2-3 eşi olanı mı ararsınız, iş yapmak için politikacılara kadın ayarlayan mı ararsınız, neler var neler!.. Bize istihbarat yağdıranlar, “Sizden başka kimse bunları yazamaz” deyince de aldık “gazı” ve başlıyoruz.

İlk olay, dün patlayan Hilal Kaplan olayı! Gizlice evlenmiş! Kiminle, eşini de iyi tanıdığı ailenin reisiyle!.. Kendisine abla diyen bir adamla! İkisi de eşlerini boşamış, kavuşmuşlar! Şimdi bu gizli nikahı öğrenen eski eş patlamış, doğal olarak! (Video’da) Bu yazı başlangıç, devamı gelecek! Bu aynı olayı, siyasetin çok içindeki bir asfaltcının kızı da yaşamıştı. Ama onlar swinger yaparken, birbirlerine aşık olmuşlardı!.. Madem esas bataklık burası, uzman(!) olduğumuz bu konuda gaza basıyoruz artık! Hazır mısınız?

İHBARLARINIZ İÇİN DE DM’LERİNİZİ BEKLİYORUZ!

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 14.04.2023 13:04:30
ETİKETLERhilal kaplan