UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“OLUR BÖYLE VAKALAR TÜRK POLİSİ YAKALAR”

İŞTE, İSTANBUL EMNİYETİ, BU MEŞHUR SÖZÜN YENİDEN GÜNDEME GELMESİNİ SAĞLADI! POLİS, GÖZ AÇTIRMIYOR.

“OLUR BÖYLE VAKALAR TÜRK POLİSİ YAKALAR”

CHP binasının camına kurşun isabet ediyor. Anında çözülüyor.

Yine CHP binası önünde kurşun sıkılıyor. Bir günde hepsi yakalanıyor.

Ve esas konu!.. Urfi Çetinkaya, yıllar sonra hiç umulmadık bir yerde, Zekeriyaköy’de yakalanıyor.

İstanbul İstihbarat şubesi “uçmuş” artık, “uçan kuşa” fırsat vermiyorlar. Böylece esas önemlisi, halka da bir güven geliyor. Orada, burada kurşun sıkıp da yakalanmamak imkansız hale geldi. 16 milyon insanın yaşadığı İstanbul’da bu çok büyük bir başarı! Yurt dışı bile bu karmaşık kentte nasıl bu kadar hızlı davranıldığına inanamıyordur.

Bu arada, Urfi Çetinkaya’nın yakalanmasında İstanbul istihbaratının yanısıra, Ankara Genel Narkotik biriminin de çok büyük katkısı olduğunu öğrendik, hepsini tebrik ederiz.

Bazı konuları çok eleştiriyor olabiliriz ama doğruya doğru demek de bizim vazifemiz.

İnşallah yargı tarafında Çetinkaya olayıyla ilgili bir gariplik yaşanmaz da tüm uyuşturucu olayları peşpeşe ortaya çıkar!

İşte olayın perde arkası:

İddiaya göre, emniyet istihbarat birimleri, Ürfi Çetinkaya’nın Sarıyer, Zekeriyaköy ya da Uskumruköy’de olduğu bilgisine ulaştı. Yaklaşık bir yıl önce yapılan ihbarda elde edilen bilgi, Narkotik Daire Başkanlığı tarafından İstanbul Emniyetine bildirdi. İstanbul Narkotik Polisi, Sarıyer’de araştırma başlattı. Özellikle bahçeli büyük villaların bulunduğu Zekeriyaköy mercek altına alındı. İncelenen adresler içerisinde bazı şüpheli villalar bulundu. Bu adresler takibe alındı.

Adreslerden birinde, çok kimsenin gelip gitmediği, günlük rutine uymayan bir yaşantı olduğu fark edildi. Altı aylık takipte eve düzenli olarak gelip giden bir kişi fark edildi. Şüphelinin ilçe ekiplerince durdurulması ve bilgilerinin alınması sağlandı. Polisin şüphelendiği kişinin fizyoterapist A.Ö. olduğu öğrenildi.

Çetinkaya’nın felçli olduğu için fizyoterapist ihtiyacı olduğunu değerlendiren polislerin şüphesi iyice söz konusu villada yoğunlaştı. Devam eden takipte Ürfi Çetinkaya’nın evde olduğu anlaşıldı.

Çetinkaya’nın evde olduğunun netleşmesinin ardından düzenlenen operasyonda, Ürfi Çetinkaya ile biri Afgan uyruklu 5 adamı yakalandı

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 12.04.2023 18:42:41
ETİKETLEREMNİYET