UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

URFİ ÇETİNKAYA YAKALANDI!

KIRMIZI BÜLTENLE ARANAN UYUŞTURUCU BARONU URFİ ÇETİNKAYA İSTANBUL’DA GÖZALTINA ALINDI!

URFİ ÇETİNKAYA YAKALANDI!

UYUŞTURUCU VE UYARICI MADDE İMAL VE TİCARETİ SUÇUNDAN KIRMIZI BÜLTENLE ARANAN, HAKKINDA 24 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERİ URFİ ÇETİNKAYA'NIN YAKALANMASI İÇİN TEM VE ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ İSTANBUL'UN SARIYER İLÇESİNDE OPERASYON DÜZENLEDİ. URFİ ÇETİNKAYA SAKLANDIĞI ADRESTE YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI.

Uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan kırmızı bültenle aranan, hakkında 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan suç örgütü lideri Urfi Çetinkaya İstanbul'da yakalandı.

TEM VE ÖZEL HAREKAT DESTEKLİ OPERASYON

Konuya ilişkin açıklama yapan Emniyet Genel Müdürlüğü, Çetinkaya'nın Sarıyer ilçesinde saklandığı adreste yakalandığını belirtti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığımız, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik birimimiz ve İstihbarat Başkanlığımızın gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda, Uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan kırmızı bültenle aranan ve hakkında 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan suç örgütü lideri Urfi Çetinkaya İstanbul Sarıyer ilçesinde saklandığı adreste, TEM ve Özel Harekat polislerinin de katıldığı operasyon sonucunda yakalanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 12.04.2023 18:29:47
ETİKETLERURFİ ÇETİNKAYA