UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İLK OLARAK HABERTÜRK’LE “DURUMU” DÜZELTTİ!

BİR ÖNCEKİ HABERİMİZİ DİKKATLİ OKUYANLAR, NE KADAR ÖNGÖRÜLÜ OLDUĞUMUZU ANLAMIŞLARDIR! VE ERDOĞAN, “BARIŞ” OPERASYONLARINA BAŞLADI!

İLK OLARAK HABERTÜRK’LE “DURUMU” DÜZELTTİ!

BUGÜN HABERTÜRK’Ü İZLEYENLER BİRAZ ŞAŞIRMIŞLARDIR! ÇÜNKÜ HABERTÜRK, TAM KİMLERİN MİLLETVEKİLİ OLDUĞUNU AÇIKLARKEN, ERDOĞAN’IN CANLI BİR KONUŞMASI BAŞLADIĞINDA, HEMEN KESİP BAĞLANDI VE NORMALDE, HER ZAMAN YAPTIĞI GİBİ, KISA BİR SÜRE SONRA STÜDYOYA DÖNMEYİP, “MİLLETVEKİLLERİ KİM OLDU” HABERİNİ BİLE ATLAMAYI GÖZE ALDI! HATTA ERDOĞAN, KONUŞMASI SIRASINDA “EZAN OKUNUYOR” DEYİP DURDUĞUNDA BİLE, O SESSİZLİKTE DAHİ YAYINI KESMEDİLER, HATTA STÜDYODAN YAYINA SESLE KENDİLERİ BAĞLANIP, SON DÖNEMDE ERDOĞAN’IN YÜKSELİŞTE OLDUĞUNU AKTARDILAR! BU ARADA MİTİNG SIRASINDA PARTİ DEĞİL, BU KEZ TÜRK BAYRAKLARI VARDI, DİKKAT ETTİNİZ Mİ?

İşte bunun sebebini, bir önceki haberimizde bulabilirsiniz. Erdoğan’ın artık “PARTİLER ÜSTÜ” bir şekil aldığını, yanındaki herkesi bir şekilde(çoğunu Meclis’e gönderdi) uzaklaştıracağını ve herkesle, kurumlarla iyi ilişki kurmaya başlayacağını kaleme almıştık.

İşte ilk göze çarpan Habertürk oldu. Bu arada merak edip, az önce Fatih Altaylı’nın twitter hesabına da baktık. Böyle bir günde Altaylı da sadece yabancı bir “maç” yazmış, ayrıca yarın sadece “hukuk ve ekonomi” konulu genel bir program yapacağını vurguladığı bir tweet atmış! Milletvekilleri ile ilgili tek bir yorum görmedik! Bundan sonra yazar mı? Olabilir. Ama kanal’da pek sanmıyoruz. Düzelen ilişkiler var çünkü.

Sırada hangi kanal olabilir? Fox?  Tele1? Sırada hangi internet-sosyal mecra-gazeteler olabilir? Sözcü???

Çünkü medyanın birçoğunun aslında direkt Bakanlar’la ve onlara bağlı olan RTÜK v.s gibi kurumlarla problemi vardı!

Mesela biz bile, tüm Bakanlar’ın görevden uzaklaştırılmasına sevindik. Çünkü bizim UçanKuş Medya’ya “çökme”ye çalışan grubun başında da bir “BAKAN” vardı! Şimdi bitti Bakanlığı, NİHAYET! Tefrika olarak bir yazı dizimizi yakında hayretle okuyacaksınız!

Bu arada Bakanlar’ın bir bölümü bu havayı kaybettikleri için şu anda “Ben milletvekili oldum ama sonrasında yine Bakanlığı’ma geri döneceğim” diye aslı astarı olmayan bir dedikodu yaymaya başladılar! Şu son haftalarında ağırlıklarını korumak için!

Ayrıca, Sedat Peker de artık konuşmayabilir! Çünkü O’nun da dertli oldukları OYUNDAN çıktı! (Kılıçdaroğlu’nun filmleri bakalım artık TV’lerde dönecek mi?)

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 9.04.2023 23:55:14
ETİKETLERERDOĞAN SEÇİM