UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN ASLINDA "OPERASYON" YAPTI!

YOL ARKADAŞLARIYLA YOLUNU AYIRDI! NE MÜCAHİT ASLAN KALDI, NE TOLGA AĞAR! YANINDAKİ MUSTAFA VARANK, NUMAN KURTULMUŞ'U DA MECLİS'E DOĞRU İTELEDİ VE!

ERDOĞAN ASLINDA "OPERASYON" YAPTI!

BİZE GÖRE, OPERASYONUN ADI “TEMİZLİK OPERASYONU-PARTİLER ÜSTÜ ERDOĞAN"

Aslında aylardır beklenen operasyonu Erdoğan bugün yaptı!
Çünkü Ak Parti çok büyük oy kaybediyordu!
Erdoğan da seçimi fırsat bilip Ak Parti'nin tüm yüzleriyle yolunu ayırdı!
Çünkü anketlere göre Ak Parti en iyi ihtimalle 30 civarında, MHP de 5 civarında! İttifak olarak toplasak 36-37'de kalacak! C.Başkanlığı’nın hayal olmaması için kendisini mutlak başka bir level'a almalıydı ve aldı da! Kendi milletvekillerinin de yüzde 65'ini bundan değiştirdi! Milletvekilliği seçiminde pek umudu yok. Muhalefet 360'ı bulup, Anayasa değişikliği için referanduma gidemesin yeter! Yanı başında kimseyi bırakmayan (Ömer Çelik ve Mustafa Varank’ı bile Meclis'e gönderdi) Erdoğan, C.Başkanlığı seçimini kazanırsa, birlik beraberlik deyip, "KARMA" bir hükümet/kabine kurma yoluna bile gidebilir! Başta Ekonomi vs olmak üzere Bakanlıkları Millet İttifakı partileriyle paylaşabilir. Ya da bu anlaşmayı; alacakları oy'a göre, sadece İyi Parti v.s ile de yapabilir!
O yüzden HEDEFİ sadece CUMHURBAŞKANLIĞI! Zaten, bu algıyı çoktandır topluma aşıladı. Birçok insan, "Ak Parti'ye vermem ama Erdoğan'a veririm" demeye bile başladı! Ama tek hatası, büyük değişiklik algısı yaratırken, bu algıya yara verecek Osman Gökçek vs isimlere yer vermesi! Ama o da kendisinden uzakta olacak zaten! Biz bu operasyona “PARTİLER ÜSTÜ ERDOĞAN” adını koyuyoruz!
Şimdi göreceksiniz, Erdoğan'ın müstakbel Bakanları konusunda geniş bir “kulis” oluşturulmayacak! Sadece Hakan Fidan ve İbrahim Kalın ismi gündeme gelecek, çünkü, belki de onların dışındaki bakanlar, şimdiki muhalefetten olacak! Kılıçdaroğlu'na bile yardımcılığını teklif edebilir! Tabi ki, kendini, iyice Ak Parti'den kopmuş bir şekilde topluma kabul ettirip, seçilmesi şartıyla! Şimdi yapacağı tek şey, her konuşmasında Bay Kemal'i eleştirmek, "O yapamaz" demek olacak!
Hele C.Başkanlığı seçimi ikinci tura kalırsa, bu dediğimiz çalışma hemen o gün başlayacak ve 14 gün vakti olacak! M.İnce’nin çekilmemesi bu yüzden önemli! Ayrıca Erdoğan’ın, bu son 34 gün herkesle iyi geçinmeye başladığını göreceksiniz! Tabi oğlu Bilal Erdoğan yine ortalığı karıştırmazsa!

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN! 

Son Güncelleme: 9.04.2023 23:12:27
ETİKETLERerdogan operasyon