UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAKAN'LAR "GERİ ADIM" MARŞ, MARŞ!

BAŞARISIZLIĞIN BEDELİ, TENZİLİ RÜTBE!.. BEKİR BOZDAĞ, MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU, MURAT KURUM, MUSTAFA VARANK VE SÜLEYMAN SOYLU'NUN DEVRİ BİTTİ!

BAKAN'LAR "GERİ ADIM" MARŞ, MARŞ!

İKİ BAKAN, FAHRETTİN KOCA VE MEHMET NURİ ERSOY BU TENZİLİ RÜTBEYİ KABUL ETMEYİP, ÇEKİLDİ! 15 BAKAN İSE ARTIK MİLLETVEKİLİ OLARAK DEVAM EDECEK! BİLİYORSUNUZ, YENİ SİSTEMDE MİLLETVEKİLLLERİNİN ÖNEMLİ BİR ETKENİ YOK! EN ÖNEMLİ GÖREVLETİ İSE OYLAMADA YER ALMAK OLACAK!
Bu tenzili rütbe olayında en çok dikkati çekenler, deprem olayında büyük eksiklikleri çıkan Murat Kurum, yine adı bir çok konuya karışan Mevlüt Çavuşoğlu(zaten Dış işlerinde esas aktif olan İbrahim Kalın'dı); Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı'nı herkese market eden(!) kişi olarak biliniyordu.
Bekir Bozdağ, Adalet sisteminin ülkede en çok tartışılan kurum olmasına sebep oldu!
Ve Süleyman Soylu... Kısaca olayların adamıydı.
Şimdi devirleri bitti! Erdoğan tekrar seçilse bile, bir milletvekilini bile feda edemeyeceği için, tekrar Bakan olma şansları yok!
Bu arada, Milletvekili olmak dokunulmazlık getirse de bu kişilerin dönemlerinin, medyada ve özellikle sosyal medyada ıcığına/cıcığına kadar araştırılacağı araştırılacağı tahmin ediliyor!

Son Güncelleme: 9.04.2023 17:00:15
ETİKETLERBAKANLAR