UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞOK! YENİ “6’LI MASA” KARIŞTI!

6 rakamında bir uğursuzluk mu var acaba? Ecevit’in DSP’si dahil olduktan sonra BBP dahil tüm Cumhur İttifakı partilere seçime ayrı ayrı girme kararı aldı!

ŞOK! YENİ “6’LI MASA” KARIŞTI!

İLK OLARAK MHP’NİN OYUN BOZANLIĞINDAN VE BUGÜN DE DSP’NİN İTTİFAKA DAHİL OLMASINDAN SONRA, CUMHUR İTTİFAKI, CİDDİ SAYIDA MİLLETVEKİLİ KAYBINA UĞRAYACAK ŞEKİLDE SEÇİME GİRİYOR!

Böylece, aslında Ak Parti’nin lehine olacak bir düzenlemeyle hazırlanan son seçim kanunu, bu durumda tam tersi, Ak Parti’nin aleyhine işleyecek.

D’Hondt sistemiyle yapılacak olan seçimde, Cumhur İttifakı partileri ayrı ayrı seçime girmekle tahminen 50 civarında milletvekili kaybetmiş olacak!

Zaten videoda izlediğiniz gibi, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de bu durumu kabulleniyor! Sonrasında da, bugün Erdoğan’la yaptığı görüşme sonrası, Ak Parti ile birlikte girmeyeceklerini, ayrı listeyle gireceklerini açıklıyor.

Tabi ki bu olay Devlet Bahçeli ile başladı ve devamı da geldi!

Hep 6’lı Masa’daki kriz konuşulurken, şimdi kriz “Yeni 6’lı Masa”ya sıçradı!

Neymiş bu “6” rakamının uğursuzluğu çözemedik!

Şayet Erdoğan şu anda her konuyu bırakıp, bu işi son dakikada toparlayamaz ve diğer partileri ikna edemezse İŞİ ÇOK ZOR olacak! Milletvekili kaybı dışında seçimden CHP’nin birinci parti olarak çıkma şansı çok büyüyecek!

Anlaşılmaz bir durum bu! Hani “kayıba oynamak” denir ya, birileri sanki orada içerilere dalmış, Erdoğan ve Cumhur İttifakı’nı kayıba koşturuyor!!!

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 7.04.2023 22:20:55
ETİKETLERERDOĞAN 6LI MASA