UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN, PADİŞAH 4.MURAT GİBİ YAPSA!

KENDİSİNİ GÖTÜRDÜKLERİ YERLERE DEĞİL DE TEBDİLİ KIYAFETLE ÇARŞIYA-PAZARA ÇIKSA, BİZCE SEÇİM STRATEJİSİNİ TAMAMEN DEĞİŞTİRİR!

ERDOĞAN, PADİŞAH 4.MURAT GİBİ YAPSA!

ESAS SOKAKTA, ÇARŞIDA, PAZARDA, ENFLASYON ORANLARINA, YAZILARA UYMAYAN FİYATLARI GÖRÜP, HELE HELE ORADAKİ İNSANLARLA DA KONUŞURSA, SEÇİMDE HALK’IN ASIL BEKLENTİSİNİ YAŞAYARAK GÖRÜR DÜŞÜNCESİNDEYİZ. AMA BUNU CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GİBİ DEĞİL, PADİŞAH 4.MURAT GİBİ TEBDİLİ KIYAFETLE YAPMALI Kİ, KARŞISINA ÇIKANLAR SAMİMİ BİR ŞEKİLDE KONUŞSUN!

Şu anda sadece din üstüne, araba üstüne vs vs yapılan siyasetle bu ortamda seçimi kazanması bizce çok zor!

Ayrıca hükümet, bankaların kredi musluklarını açmasından, ucuz krediden, KGF kredi paketlerinden söz ederken, esnafı dinlediğinde görecek ki büyük sıkıntılar var!

Şimdi oğlu Bilal Erdoğan’la, ünlü avukatı Mustafa Doğan İnal, yine bize “Erdoğan’a padişah dediler” falan diye davalar açacaklardır!

Ama yazının başından beri yazdığımız gibi, biz padişah falan demiyoruz, o dönemde devleti yöneten insanlardan 4.Murat’ın efsane olan taktiğini yazıyoruz sadece…

Bu yazıyı yazmamızın bir diğer nedeni, artık yanındaki bakanların bazı gerçekleri kendisiyle paylaşmadığını düşündüğümüzden… Zaten hepsini birden Bakanlık’tan da alacağını kendisi açıkladı. Keşke çok daha önce yapsaydı!

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 3.04.2023 20:13:23
ETİKETLERerdoğan