UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEL, KÖPRÜYÜ YUTTU!

Şanlıurfa'da yaşanan sel nedeniyle Hilvan-Bozova karayolu üzerindeki köprü çöktü

SEL, KÖPRÜYÜ YUTTU!

Kahramanmaraş merkezli iki depremin büyük yıkım yaşattığı Şanlıurfa'yı bu kez sağanak yağış vurdu. Şehirde yaşanan sel nedeniyle Hilvan-Bozova karayolu üzerindeki köprü çöktü. İnternete düşen görüntülerde suların yükselmesiyle karayolunun üzerindeki köprünün yerle bir olduğu ve suların altında kaldığı anlar yer aldı. Yaşanan olayın ardından karayolu araç trafiğine kapatıldı.Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık iki depremin yıkıma yol açtığı Şanlıurfa'yı bu kez sel suları vurdu. Dün akşam başlayan ve bugün de devam eden yağışın sele dönüşmesiyle şehirde 4 kişi hayatını kaybetti.

SEL SULARI KARAYOLUNU YUTTU

Öte yandan Şanlıurfa'yı vuran selde Hilvan'daki karayolu da büyük zarar gördü. Hilvan - Bozova yolu Ördek Köyü mevkiinde sel adeta karayolunu yuttu.

KÖPRÜ YERLE BİR OLDU

İnternete düşen görüntülerde suların yükselmesiyle karayolunun üzerindeki köprünün yerle bir olduğu ve suların altında kaldığı anlar yer aldı.

KARAYOLU ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI

Köprünün çökmesiyle yolda kalan bir sürücünün cep telefonuyla kaydettiği videoda felaketin vahameti gözler önüne serildi. Öte yandan yaşanan olayın ardından karayolu araç trafiğine kapatıldı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 15.03.2023 14:52:16
ETİKETLERSEL KÖPRÜ