UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN'I KİMLER YAKTI!

VİDEO'DAKİ GİBİ ARTIK BİR DEDİĞİ BİR DEDİĞİNİ TUTMAYAN ERDOĞAN'I KİMLER BU HALE GETİRDİ?

ERDOĞAN'I KİMLER YAKTI!

BUGÜNLERDE YÜZDE 1’LİK PARTİLERLE BİLE İTTİFAK YAPMA ARAYIŞINA DÜŞEN ERDOĞAN, KİMLERİN KURBANI OLDU? İŞTE UÇANKUŞ’UN GÖRÜŞLERİ/FİKİRLERİ:

1-Öncelikle yanında, çok iyi bir #Cumhurbaşkanı Yardımcısı olmalıydı, kendisine iyiyi ve kötüyü söyleyebilen… Ama sadece, #Erdoğan seyahatteyken “vekilliği” yapıldı!
2-Bakan seçimleri çok yanlıştı. Güvenlik konusunu hiç bilmem diyen #SüleymanSoylu nasıl #İçişleriBakanı oldu? Kendisinden daha fazla #AbdullahGül ’e yakın olan #MevlütÇavuşoğlu ’na nasıl güvendi?(Ayrıca Çavuşoğlu’nun da çevresi bir felaket-seçim sonrası çok konu olur!), Türkiye’nin her yerinde turizm tesisi olan #MehmetNuriErsoy’u #TurizmBakanı yapması mantıklı mıydı? Ekonomiyi teslim etmesi gereken #MehmetŞimşek ’i nasıl kaçırdı ve en yakınında tutması gereken #HakanFidan ’ın önemini nasıl farketmedi!
3-Özel Kalem Müdürü #HasanDoğan ’dan hiç vazgeçmedi! Doğan da zaman geçtikçe kendini bir “Erdoğan” görmeye başladı.
4-İletişim’e, hiçbir pratik bilgisi olmayan #FahrettinAltun ’u nasıl getirdi?
5-Hangi dernek, vakıf konusu açılsa hep gündemde #BilalErdoğan ’ın olması! #BeratAlbayrak geri çekilmeyi iyi bilirken, Bilal Erdoğan’ın hep ortada olmasına nasıl izin verdi?
6-İstanbul’daki avukatları #MustafaDoğanİnal ile #AhmetÖzel ’in birçok olayla haber olmasına, sıkıntı çıkmasına neden hep seyirci kaldı?
7-Kendisine hep yakın olacaklarını sandığı bazı iş insanlarına nasıl güvendi? (Çoğu şu anda saf değiştirme ya da #Londra ’ya, #Dubai ’ye gitme peşinde)
8-“Erdoğan Medyası” diye bir medya oluşmasına neden izin verdi? Bu nedenle bu kuruluşların etkinliğini kaybedeceğini düşünmedi mi?
9-Ve söylendiğine, iddia edildiğine göre, kendisine “yanlışları” söyleyenlere ters ve kötü davranması, şimdi ise herkese inanması!
10-Tek adam gibi görünmesi, her dediği yapılıyor zannetmesi(dışarıdan da öyle sanılıyor) ancak “alttakilerin” bildiğini okuması!
(Bu 10’ncu maddeyi bizzat, bizler de canlı olarak yaşadık. Erdoğan’la konuştuk diye alt taraf neler yaptı! Ki bu durumu, zaten bir tek biz değil, bir sürü iş insanı da yaşamış! Eee, nerede tek adamlık! Alt taraf bildiğini okumuş, Erdoğan’a da istedikleri gibi aktarmış! Erdoğan’ı adeta bir “fanus”a sokmuşlar!)

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 13.03.2023 01:19:35
ETİKETLERERDOĞANI KİMLER YAKTI