UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İMAMOĞLU VE YAVAŞ CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI!

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU, “5’Lİ-10’LU ÇETE DEDİĞİNE PİŞMAN EDECEKLER! ÇÜNKÜ KARŞI TARAFTA PANİK BAŞLADI! VE MİLLET İTTİFAKI’NIN YAKASINA ÖYLE BİR YAPIŞTILAR Kİ!

İMAMOĞLU VE YAVAŞ CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI!

Kılıçdaroğlu’nun hedefe koyduğu OLİGARK’ların, aralarının en iyi olduğu kişi, “Ekrem İmamoğlu”! Operasyonunun kod adı da “Ağzımızın tadı bozulmasın Kemal Bey”! Amaçları, İBB’de kurdukları, sürdürdükleri “şekli”, “yeni hükümetle” de sürdürebilmek!

Meral Akşener, oğlunun da İBB’yle çalışması, Enver Yücel’in de iyi zamanlaması sonucu İmamoğlu’yla birlikte o dünyaya çabuk girdi!

Bu ekip içerisinde hiç düşünmediğimiz kişi Mansur Yavaş’tı! Fakat bu operasyonunun içinde olması bizi şaşırttı ve şüphelenip hemen Ankara Belediyesi’nin “ihaleleri”ni inceledik. Ve sonuçta üzüldük, “O oligarklar, orada da var”!

Ekrem İmamoğlu’na o kadar kilitlenmişiz ki, Mansur Yavaş’ı kaçırmışız! Gerçekten üzüldük! Böyle bir üçgen kurulmasına!

Ama sonuçta İmamoğlu ile Yavaş, Cumhurbaşkanı yardımcısı olacak. Diplomaları da var, 3.kez aday da olmuyorlar! Yani 31 Mart 2024’teki yerel seçimlere kadar(9-10 ay) danışmanlık yapıp, sonra belediyeleri başka isimlere bırakıp, resmi C.Başkanı Yardımcısı da olabilirler! Aslında Meral hanım, bunu Erdoğan’dan kopyalamış! Çünkü, 2018’de Binali Yıldırım İstanbul’da seçilseydi, aynı zamanda C.Başkanı yardımcısı olacaktı!

Şimdi Kılıçdaroğlu’nu nasıl ikna ettiler acaba: “Ağzımızın tadı bozulmasın Kemal bey” diyerek mi?

Bakalım, Kemal Bey de artık “çete” konularında susarsa sözünü ettiğimiz isimler, durmamız için arka arkaya bize davalar açacaktır! Buyurun, biz buradayız ama durmayız! Vardığımız sonuç:

OLAĞAN ŞÜPHELİLER: E.İmamoğlu, M.Akşener ve M.Yavaş…

MAĞDUR OLMA AVANTAJINI KAYBEDEN: K.Kılıçdaroğlu

SÖZÜ ANLAMINI YİTİREN: M. Akşener

KAYBEDEN: 1-MUHARREM İNCE: Siyasi durumları hiç koklayamıyor. “Meral Akşener kopukluğu” olur olmaz, Zafer Parti’siyle oluşturdukları ittifakın adaylığından da çekildi. Ama “Adam” ortada kaldı! O da Meralleşir mi acaba?2- ERSAN ŞEN: Yazık oldu, komik duruma düştü! 3-ERDOĞAN: Oyun dışı! Deprem sonrası yaşananları toparlama telaşından, şimdilerde tamamen ikili oynamaya başlayan “5’li-10’lu çeteleri” bile çözecek durumda değil!

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 6.03.2023 21:24:47
ETİKETLERORTAK METİN