UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MERAL AKŞENER MASADAN KALKTI!

AYLARDIR “GÜVENSİZLİK” SEMBOLÜ OLAN MERAL AKŞENER, UZUN SÜREDİR KENDİSİNDEN BEKLENENİ YAPTI VE 6’LI MASADAN KOPTU!..

MERAL AKŞENER MASADAN KALKTI!

BİRAZ ÖNCE YAZMIŞTIK. KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN SÜREKLİ HEDEF GÖSTERDİĞİ 5‘Lİ-10’LU ÇETELERLE YAKINLAŞTIĞI İDDİA EDİLEN MERAL AKŞENER, 6’LI MASA’DAN KOPARKEN, LİDERLİĞE KENDİSİNİN SOYUNMAMASI VE “MANSUR YAVAŞ YA DA EKREM İMAMOĞLU” DEMESİ, ÇOK ENTERESAN KARŞILANDI. CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINA ÇAĞRI YAPMASI DA “CHP’Yİ BÖLME ÇABASI OLARAK DEĞERLENDİRİLDİ.

Bir önceki yazımızı tekrar eder duruma geldik şu anda…

Meral Akşener, tek başına kalacak, yanında iş insanları olacak ve bunlar da zaten AK Parti ile de çok yakın… Onlar ilerleyen sürede arabulucu olacak.

Bu durumda, her ne kadar şu anda Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu dese de, seçim öncesi ya da seçim sonrası Ak Parti ile işbirliği yapabileceği ileri sürülüyor.

Akşener, Erdoğan’ın gitmesini isteyen ve 6’lı Masa’yı umut olarak gören kesim için de hayal kırıklığı oldu.

Ancak bu durum 5’li Masa ve anlara eklenebilecek HDP ve diğer partilerle çok daha iyi duruma da geçebilir. Bu durum motivasyona neden olabilir.

İyi parti de, bir anda MHP duruma düşebilir.

Son seçimde sadece yüzde 7 alabilen Meral Akşener’in, bu kararıyla birlikte Başbakanlık hayalinin de çok zora gireceği söyleniyor.

Ancak Erdoğan-Cumhurbaşkanı ve Meral Akşener-Başbakan sistemiyle olabilir. Tabi ki seçimi Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanmaması kaydıyla…

Ama kendisi için en önemlisi Meral Akşener’in yarattığı GÜVENSİZLİK!.. Bunu tekrar toparlaması çok zor. 6 ay öyle konuş; sonra böyle konuş!..

Siyasi kelimesinin tam örneği/karşılığı gibi oldu!

Akşener “Bakalım tarihe mi geçeceğiz, tarih mi olacağız” dedi. Anlaşılan tarih olacak! Ve her ne kadar birilerini aday gösterse de ve kendisi geçen seçim yüzde 7 oy alsa da içind Cumhurbaşkanı adaylığı varmış belli oldu. Şimdi kimler konuşulacak. O arkasındaki malum iş insanları… Bizler kimler olduğunu bir bir yayınlayacağız. Çok ilginç olacak. Zaten kimler bu konuda baskı yapıyor, daha önce yazmıştık.

Bu arada belki de 6’lı masa 5’li masası için iyi oldu. Çatlak var, anlaşamıyorlar gibi laflar da bitecek ve kemikleşecekler.

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

https://www.instagram.com/p/CpU7L0UNHNo/

Son Güncelleme: 3.03.2023 16:13:57
ETİKETLERMERALAKSENER1