UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOYLU’DAN, KILIÇDAROĞLU’NA CEVAP

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU, KILIÇDAROĞLU’NUN BU AKŞAM ORTAYA ÇIKARIP AÇIKLADIĞI DEPREM RAPORU NU DOĞRULADI! ÜSTÜNE ÜSTLÜK BU RAPORUN TALİMATINI BİLE KENDİSİNİN VERDİĞİNİ AÇIK YÜREKLİLİKLE İTİRAF ETTİ!

SOYLU’DAN, KILIÇDAROĞLU’NA CEVAP

Ancak tüm bu kabullenmeye karşın yine de Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirmesi biraz garip karşılandı!

Bu videoyu izlerken aklımıza iki soru takıldı:

1-Bu açıklamasından Erdoğan ve Bahçeli’nin haberi var mı? Soylu’nun, bu konuşma yüzünden başı ağrıyabilir mi? Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirse bile bu denli doğrulaması neyin işareti?

2-Ve nihayet Mahir Ünal geri çağrılmış, bu videoda ortaya çıktı. Soylu’nun yanında… Bir yanlış açıklaması yüzünden uzaklaştırılmıştı. Ama şimdi seçim öncesi işler çok kötüye gidince belli ki geri çağrılmış. Erdoğan adına doğru bir seçim… Erdoğan çok ama çok yanlız kalmıştı. Ancak Mahir Ünal gelince eski ekibin komple değişmesi gerekiyor. Bakalım, bunu da yapabilecek mi?

Bu arada, seçimin de artık 14 Mayıs’a yetişmeyeceği ve 18 Haziran’a kalacağı iddiaları var. Böyle olursa Erdoğan’ın aday olamama durumu da var. Bu iddiayı dile getirenlerden biri de, son aylarda her iddiası doğru çıkan Cem Uzan… Bu durum da kısa süre içinde belli olur sanırız.

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 10.02.2023 10:05:07
ETİKETLERSOYLU