UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN, VİDEO’YU İZLER VE...

Biz izlerken duygulandık. Gençler, bebeği sürekli ağlayan başörtülü bir anneye bakın nasıl destek veriyor. Başörtülü anne dememizin sebebi de, bugün yine Erdoğan’ın canlı yayınlarda Başörtüsü konuşması yapması!.. Böyle gözümüzün içine sokulmasa, orada ağlayan annenin başörtüsü olduğunun bile farkında olmayacağız. Zaten oradaki gençler için de öyle… Bazı siyasiler artık anlasın, TÜRKİYE’DE BAŞÖRTÜSÜ PROBLEMİ YOK!

ERDOĞAN, VİDEO’YU İZLER VE...

Yazık, olmayan bir gündem hepimizin kafasına, yıllar öncenin bu problemini durduk yere hatırlatıyor. Ne gereği var. Şu seçim öncesi Erdoğan her ekrana çıktığında, öncelikle pahalılığa bir çözüm bunulacak mı, EYT olayı artık gerçekleşecek mi, emekli maaşlarından hiç de mutlu olmayan insanlara yeni bir çözüm üretilecek mi, eletrik, su ve doğalgaz borçlarıyla ilgili bir destek verilecek mi, icra ve hacizlerle bunalan milyonlar için çok eskilerde kalmış icra kanunu ile ilgili bir şeyler yapılabilecek mi, kiralar gün geçtikçe artıyor, bir çözüm bulunabilecek mi diye düşünürken, yine kaldık “olmayan başörtüsü” gündemine!

Kiralar dedik de… Bir çözüm önerisi iktidardan değil ama otelcilerden geldi bu arada… Her yerde haberi var, bizce iktidar sürekli başörtüsü konusunu deşeceğine, bu öneriyi inceleme alsa…

Videoyu mutlak izleyin… Güzel Türkiye’miz, güzel halkımız… Ayrımcılık yapmayan milletimiz, birbirine destek veren gençlerimiz.

Siyasilerin bu videoyu izleyip, sanal gündemlerden bir an önce kopması gerek…

Bu videoyu izledikten sonra, CHP ve İYİ Parti’nin Başörtösü Anayasa Teklifi’ni görüşmeyi bile kabul etmemesini doğru bir hareket olarak görüyoruz.

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 16.01.2023 17:44:58
ETİKETLERERDOĞAN