UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AİLESİNE KALMAYACAĞI KESİN DE!

Seversiniz, sevmezsiniz… Eleştirirsiniz, eleştirmezsiniz… Ama şu bir gerçek ki, Türkiye’ye yapılaşma konusunda çok şey kazandırdı. Evet, hep aynı isimlerin ihaleleri alması gibi konular, hiç gündemden düşmedi ama İstanbul Havalimanı da, köprü de, yapılan yollar da bir efsane…

AİLESİNE KALMAYACAĞI KESİN DE!

Ama çok önemli bir faktörü unutmuştu, insan faktörünü… İşte bu yüzden büyük bir oy kaybı yaşıyor. İnsanlar, yoldan, köprüden, havalimanından önce, yaşam, geçinme kaygısı içindeler. Bu konuyu daha sonra işleyeceğiz.

Peki, gelelim, bu Türkiye adına yaratılmış, yapılmış, çok büyük yatırımlara… Sonuçta öyle ya da böyle Türkiye adına büyük bir miras var ortada…

Bu miras kime kalacak?

Yakınlarından, ailesinden birine mi? Hayır!.. Çünkü Erdoğan, kendinden sonrası için hiç kimseyi hazırlamadı. Çocukları dahil kendinden sonrasına kimseyi aday görmedi.

Sanat dünyasından bir örnek verirsek! İşte İbrahim Tatlıses… Yıllardır yazar/çizer dururuz, veliahtı kim diye? İbo da bazı dönemlerde kendisine yakın olan birileri için (örneğin Alişan gibi) “Benim yerimi alabilir” gibi laflar eder. Ama hiç gönülden söylemez. O yüzden de 40 yıl oldu, hala İbo’nun tahtına bir varis yoktur. Oğlu İdo dahil!

İşte böyle bir ortamda siz muhalefet olsanız, o koltuğa ağzınız sulanmaz mı? Bugün, Allah korusun Erdoğan rahatsızlansa, AKP’de tek bir alternatif bile yok!

İşte hem kendisi, hem MHP için 6’lı masanın adayının kim olacağı bu kadar önemli!

Burada büyük bir miras var. Alt yapıları, köprüleri, havalimanları bitmiş, hatta doğalgaz ve petrol bulunmuş bir Türkiye! Gelen ne yapacak? Sadece insan faktörüne odaklanacak. Türkiye’nin büyük gelirlerini halk için harcayacak ve hukuk sistemine, pahalılığa çözüm bulacak. Hazine boş olabilir. Ama bu kez Batı’nın Erdoğan dışındaki bir iktidara büyük maddi destek vereceği biliniyor, zaten Kılıçdaroğlu da bunu açıkça söylüyor. İlk kez enkaz edebiyatı yapılmadan, anında halkı mutlu edebilecek yöntemleri tercih ederek, kısa sürede kahraman olabilecek bir lider olmayı kim istemez? İşte o nedenle yüzde 1 oy’a sahip Ali Babacan bile şansını denemeye kalktı! (Bu konunun perde arkası bir sonraki yazıda)

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

https://www.instagram.com/p/CncTNhuNx1s/

Son Güncelleme: 15.01.2023 23:20:23
ETİKETLERERDOĞAN