UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KILIÇDAROĞLU SON GÜNLERDE “YERE BAKAN, YÜREK YAKAN” GÖRÜNTÜDE

Bir kısım CHP’linin bile bir ara “zayıf” gördükleri Kemal Bey, son haftalarda tüm gündemi eline almanın yanısıra, zeka fırtınaları estiriyor.

KILIÇDAROĞLU SON GÜNLERDE “YERE BAKAN, YÜREK YAKAN” GÖRÜNTÜDE

1- Başörtüsü konusu… Bir cümle söyledi, Ak Parti öyle bir peşine takıldı ki, şu sıralar hiç gerçek gündemi olmayan bu sanal konuyu Ak Parti, Anayasa değişikliğine kadar taşıdı. Biz bile bu duruma “Kılıçdaroğlu pas, Erdoğan gol” diye yorum yapmıştık. Yanılmışız. Ak Parti bununla uğraşırken, Kemal Bey aldı başını gidiyor. Bir de Ak Parti, aceleyle o kadar yanlış(bu konuyu sonra deşeceğiz) bir taslak hazırladı ki, bu haliyle meclisten çıkarırlarsa kalelerine bir gol daha atmış olurlar.
2-EYT konusu… Yine Kemal Bey’in gündeme getirdiği, Tayyip Bey’in net tavırlı olduğu, hatta videodaki gibi, bu konuda kendisini zorlayan arkadaşlarını bile uyaran Erdoğan, sonunda pes edip aceleyle EYT için karar çıkardı! Yine Kemal Bey, “Bunlar çıkaramaz” dediği için o kadar acele ettiler ki, çok büyük yanlış ve eksiklerle dolu bir düzenleme çıktı. Hatta Ak Parti içinden Özlem Zengin, ocak sonuna kalması için uyarmıştı ama dinleyen olmadı.
Tayyip Bey, bundan sonrasında “Bay Kemal” yerine “Tilki Kemal” derse şaşırmayız. Çünkü artık anlaşılan, Kemal Bey yıllar içinde iyi pişmiş, kaybettiği seçimleri “damdan düşme” olarak görüp, ne yapacağını çok iyi öğrenmiş! Yani Kemal Bey karşısında Tayyip Bey’in artık işi zor!
Kemal Bey, videoda olduğu gibi, şimdi de ÖTV indirimi yapmasını ve Esad’la görüşmesini söylüyor! Bakalım ne olacak?

YORUM YAMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 31.12.2022 13:17:25