UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU HABERİ BİZDEN BAŞKASI YAZAMAZ!

İMAMOĞLU, NİHAYET DURUMUN CİDDİYETİNİ ANLADI; BAĞIRIP ÇAĞIRIYOR! AMA KENDİSİNE TEK BİR SORUMUZ VAR! YAZILAMAYANLARI YAZAN TEK MEDYA MECRASI UÇANKUŞ TV, İMAMOĞLU’NA AYLARDIR TEK BİR SORU SORUYORDU! VE HEM KILIÇDAROĞLU, HEM DE ERDOĞAN’IN NEDEN İMAMOĞLU’NU İSTEMEDİĞİNİN SIRRI DA BU SORUDAYDI!

BU HABERİ BİZDEN BAŞKASI YAZAMAZ!

Kemal Kılıçdaroğlu yol vermiyor, Erdoğan istemiyordu!

İmamoğlu da, nihayet durumun ciddiyetini şimdi anladı ki, bağırıp, çağırmaya başladı ama asla esas konuya giremeyip, “cambaza bak” yaparak dikkatleri dağıtmaya, mağdur rolü oynamaya başladı! Hedefe koyduğu da aslında alakasız bir isim, Süleyman Soylu…

Gelelim işin sırrı olan soruya;

“İmamoğlu, siz göreve geldikten sonra, Genel Başkanı’nız Kemal Kılıçdaroğlu’nun tepki gösterdiği, Ak Parti’ye yakın ve çete olarak gösterdiği isimler ve onların yakınlarıyla gizlice çalışmaya devam ettiniz mi? Hatta bunların içlerinden İBB’ye yüzlerce milyonluk haciz koymuş isimlere, Levent’in en güzel arazilerinden birini sessiz sedasız verdiniz mi? Bunu yakalayıp haber yapan Sözcü gazetesiyle günlerce küs kalmadınız mı?”

Hepsi bu! Kırk kere sorduk, bir kere bile cevap alamadık! Şimdi siz, hedef yaptığınız Soylu’ya sorup duruyorsunız. Tabii ki cevap alamazsınız. Önce siz bu soruya cevap verin!

Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimi bunları asla konuşamaz ama bildikleri için sizi de aday göstermezler!

Ak Partililer ise yıllardır kendilerinden, destekçilerinden, idealist gördükleri güya büyük iş insanlarının, sizle birlikte, ikili oynadıklarını görünce sinirden deliye döndüler! Aslında belki size teşekkür etmeleri lazımdı ama bu kızgınlıkla, o iş insanlarını da silmenin hesabını yaparken, sizi de kara listeye aldılar. Yani Kılıçdaroğlu’nun Londra’ya “kaçanlar/kaçacaklar” listesi(!) aslında Erdoğan’la ortak listeleri… Keşke bir araya gelseler de ülkemizin paralarını Londra’ya kaçıranları birlikte temizleseler!

İşte, o iş insanları grubunun son umutları ise Meral Akşener… O kanaldan bastırıyorlar, İmamoğlu aday olsun diye… Çünkü başka çıkışları yok! Umarız Akşener de bu sinsi plana bir an önce uyanır!

UçanKuş kimsenin yazamadığı perde arkası haberleri yazmaya devam edecek.

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN


Son Güncelleme: 29.12.2022 18:24:12
ETİKETLERİMAMOĞLU SOYLU