UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ADETA “2’NCİ 17 ARALIK OPERASYONU” BAŞLATTILAR!

Fetö’yle ilgili olarak öncelikle kendimize yapılanı asla unutmuyoruz. Daha Fetö’ye Fettullah hoca dendiği günlerde bu Fetöcüler, UçanKuş’u basmışlardı. Neden mi? Yönetim Kurulu Başkanımız Can Tanrıyar o dönem “rating skandalı”nı ortaya çıkarmıştı. Hem UçanKuş, hem de Can Tanrıyar’ın evi, sonradan Fetö’cü olduklarını öğrendiğimiz polislerce basılmıştı. Meğer 3 milyar liralık bir pastayı mahvetmişiz! Tanrıyar’ın dik duruşu sayesinde bu Fetöcüler’e geri adım attırmayı başarmıştık.

ADETA “2’NCİ 17 ARALIK OPERASYONU” BAŞLATTILAR!

Sonrasında “Fetö’ye önce iyi, sonrasında kötü” diyen herkese şöyle cevap verdik: “Fetö’yle baştan beri operasyona karışan herkes yakalanmalı, başlangıcı 17 Aralık olmamalı” diye! Ama yapılmadı, hele siyasi ayağı hiç olmadı! Sonuç mu? İşte birkaç gündür bir takım olaylar yaşanıyor, sonrasında bugün de 17 Aralık olunca, yine “birileri” gaza bastı. Saatlerdir yasaklanmış videoları yayınlayıp, Twitter’da TT yaptırıyorlar! Diyeceksiniz ki, “Sansür kanunu çıktı”, “çıkmasa bile bunların yayını mahkeme kararlarıyla yasaklanmıştı”! Ama geçen yazdık, herkesin kaçırdığı bir noktayı! Bazı güçler, bu sansür kanunu çıkarken, RTÜK’e bağlanıp yalan/dolan ciddi bir kontrol imkanına kavuşacakken, Cumhurbaşkanı’nı öyle bir kandırdılar ki! Bu yeni çıkan kanunla tam tersi, çatır, çutur yayınlarlar işte böyle! Erdoğan, Fetö’nün siyasi ayağını çözmediği sürece işte böyle ayağına dolanır.
Bugün sadece 17 Aralık-yıldönümü diye değil, yaşanan bir takım olaylar yüzünden gaza basıldı! Fetö’yle ilgisi olan biri erkek, biri kadın iki önemli siyasi, bu işi perde arkasından yönetiyor! Bu bir “Erdoğan’a açıkça savaş” ilanına benziyor. Sadece Erdoğan değil, seçim öncesi Türkiye’yi karıştırmak da cabası!
Bunun bir Fetö operasyonu olduğuna eminiz! Çünkü, Türk Halkı’nın artık pek okumayı sevmediğini bildikleri için, yazı değil, videolarla saldırıyorlar. Millet uzun videodan da sıkıldığı için tümünü hep aynı, 2’şer dakikalık hazırlamışlar, yani tamamen profesyonel!
Uyarımız, kimse gaza gelmesin, sakinliğini korusun ve seçim yaklaşıyor, hangi partiye inanıyorsa, gitsin o partiye oyunu versin, mücadelesini bu şekilde yapsın.

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 18.12.2022 11:18:05