UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞAKA DEĞİL GERÇEK! “MUCİZE ENERJİ ÜRETİM” BULUŞU!

İki gündür tüm dünyada ajanslar bu haberi veriyor ancak teknik tarafına çok girdikleri için tam ne olduğunu çoğu kimse çözemiyor.

ŞAKA DEĞİL GERÇEK! “MUCİZE ENERJİ ÜRETİM” BULUŞU!

ABD, İngiltere, Fransa, Rusya, Japonya, Kore, Çin’in parasal ve bilimsel katkı yaptığı ITER’in (Uluslararası Termonükleer Deneysel Reaktör) teknolojik deneyleri sonuçlandı ve sıfır kirlilik üreten ve neredeyse sıfır maliyeti olacak olan füzyon enerjisi üretimi hayata geçirilmek için artık bir kaç yıl kaldı.

Celal Şengör hocamızın yıllar önce dediği gibi bir galon deniz suyu 300 galon petrol kadar enerji üretmeye başlayacak.

Şengör şöyle demişti:

“Füzyon hemen hemen bedava elektrik sağlayacağı için, bu tür teknolojilere sahip ülkeler kelimenin tam anlamıyla bedava yaşamaya başlayacaklar. Üretim, taşıma ve haberleşme elektrikle yapılacak ve bedava hale gelecek. Tabii Türkiye bu bedava yaşam yarışının tamamen dışında olacak, zira bilimi dışlayan ve hor gören yöneticilerle bu yarışa katılmak mümkün değildir.

Oluşmasına ne yazık ki katkı sağlamadığımız bu teknolojiye ihtiyacımız olacak. Ee ne yapmak lazım? Satın almak, çünkü başka çare yok. Neyle? Paramız pulumuz şimdikinden çok daha az olacak, çünkü satılacak malımız olmayacak. Bedava enerjiye sahip olanlarla üretim rekabeti yapmamız çok zor”

Katıldığı Teke Tek programlarında da 7-8 yıldır bunu anlatan Şengör hoca, füzyon enerjisinin giderek gerçek olduğunu vurgularken, “Fosil yakıt kalmayacak. Dünya temizlenmeye başlayacak” dedi.

Celal Şengör hoca haklı… Bizler şimdi petrol bulduk vs diye seviniyoruz. Ama buna sevinirken, aslında dünya değişiyor! Acil bir şeyler yapmak lazım.

Ancak bizde bakanlar kendini siyasete kaptırmış durumda… İşte Adalet sistemi konuşuluyor, Adalet Bakanı, olayı hemen siyasete taşıyor. Yazdığımız konuyla ilgili bakarsak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bu teknoljinin peşine düşeceğine, mecliste, yeğeninin ihale olayına, komün hayatı yaşamadığına değiniyor. Bizce Cumhurbaşkanı’nin bakanlarına talimat verip siyasetten uzaklaşmalarını istemeli ve Varank da işi gücü bırakıp, Enerji Bakanı’yla beraber acilen bu yeni teknoloji buluşuna, ne yapıp edip Türkiye’yi de dahil etmeli…

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 18.12.2022 11:08:04
ETİKETLERENERJİ ŞİRKETİ