UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ NE DİYORSA O!

AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ ÖZLEM ZENGİN, SEÇİM’LE İLGİLİ KONUŞTU VE CUMHURBAŞKANI İLE DİĞER AK PARTİLİ’LERİN AKSİNE İLK KEZ SEÇİMİN ÖNE GELEBİLECEĞİNİ, HATTA MAYIS AYINDA BİLE OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ!

UÇANKUŞ NE DİYORSA O!

UÇANKUŞ DEFALARCA, SEÇİM 18 HAZİRAN’DA YAPILIRSA ERDOĞAN’IN ADAY OLAMAYACAĞINI BU NEDENLE DAHA ÖNCEKİ BİR TARİHE ALINACAĞINI YAZMIŞ AMA HER NE HİKMETSE HEP YALANLANMIŞTI! FAKAT BÖYLE OLMASI İÇİN SADECE AK PARTİ’NİN KARARI YETMİYOR, MECLİS’İN KARAR ALMASI LAZIM. ŞU ANDA CUMHUR İTTİFAKI’NIN MİLLETVEKİLİ SAYISI BU KARARI ALMAYA YETMİYOR! BU ARADA CUMHURBAŞKANI, EYT OLAYI ARALIK’TA MASADAN KALKAR DERKEN, ÖZLEM ZENGİN, OCAK AYINA KALACAĞINI SÖYLÜYOR. AK PARTİ İÇİNDE BİR KOPUKLUK OLDUĞU KESİN…

Ak Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, başörtüsüne anayasal güvence getirilen ve ailenin yeniden tanımlandığı anayasa değişikliği teklifiyle ilgili muhalefetle bir tur daha görüşme yapmayı düşündüklerini söyledi. Zengin, seçim tarihiyle ilgili Mayıs ayını işaret etti; Nisan’dan sonra olacak. Mayıs’ta olursa buna erken seçim denmez. Seçim öne gelirse de 1-2 hafta gelebilir” yanıtını verdi.

CNN’den Dicle Canova’nın sorularını yanıtlayan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: 'EYT Meclis'e aralık ayında kesin gelecek. Görüşmeler ocak ayına kalabilir.' ifadelerini kullandı.

Bizden bir not; Özlem Zengin, seçim 1, 1.5 yıl önce olursa erken seçim olur diyor ama böyle bir ifade hiç bir kanunda yok! O yüzden tarihinden önce yapılacak seçim bir hafta bile olsa “erken” sayılıyor ve bu durumda da Erdoğan aday olabiliyor! Ve tabi ki MHP baraja takılmasın diye 6 nisandan öncesini istemiyorlar! (Bunların hepsini UçanKuş daha önce yazmıştı! Özlem hanım söylediklerimizi teyit ettiği için teşekkür ederiz)

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 18.12.2022 11:05:43
ETİKETLERUÇANKUŞ