UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEÇİM TELAŞI, DÜŞÜNCELERİ ALT/ÜST ETTİ!

BELLİ Kİ ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİM, ÇETİN GEÇECEK! ÇÜNKÜ…

SEÇİM TELAŞI, DÜŞÜNCELERİ ALT/ÜST ETTİ!

Sözlerinin hep arkasında durmakla bilinen, bu yüzden yıllardır milletin gönlünde taht kuran Erdoğan bile artık bir hafta içinde fikir değiştirebiliyor! (POST’ta)

Benzer şekilde, Devlet Bahçeli de öyle… (POST’ta) HDP’yle en küçük bir dialoğa bile tepki gösteren Devlet Bahçeli, bugün tamamen tersi bir konuşma yaptı!

Aslında sadece eleştiri gözüyle bakmamak gerek… İki liderin de kötü yönü olarak ‘inatçı olmaları’ gösteriliyordu. Belki bu inat huyları değişti, ki bu da çok iyi bir şey… Halbuki yaş geçtikçe, yaşlandıkça insanlarda inat huyu zirve yapar. Demek ki iki liderde de bu durum farklı ceryan ediyor, daha ılımlı olabiliyor, inadı bırakabiliyorlar.

Bizim patron Can Tanrıyar’da da eskiden/yıllar önce, içki içtiği dönemlerde ‘dediğim dedikçilik’ vardı. Yıllar önce içkiyi bıraktıktan sonra şimdi melek gibi Maaşallah😀 Haberlere eskiden hep karışırdı şimdi ise; ‘Fikriniz neyse onu yazın, tamamen özgürsünüz; bana ters olacağını düşünseniz bile yazın; sadece yalan yazmayın, o zaman sonuna kadar arkanızdayım’ diyor. ‘Her medya çalışanına nasip olsun bu özgür ortam’ diyor ve iki önemli liderimizdeki bu önemli değişikliği bir de bu yönden gözlemleyelim istiyoruz. Bazen yanlış gördüğümüz şeylerin olumlu yansımaları olabilir.

Sizin fikriniz?

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN


Son Güncelleme: 9.11.2022 11:14:16
ETİKETLERSEÇİM