UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YUNANİSTAN'IN HAKAN FİDAN KORKUSU!

YUNAN KORGENERAL LAZAROS KAMBOURİDİS, HELLAS JOURNAL İÇİN KALEME ALDIĞI MAKALEDE, ÜLKESİNİ MİT VE HAKAN FİDAN KONUSUNDA UYARDI!

YUNANİSTAN'IN HAKAN FİDAN KORKUSU!

Detaylar post’ta… Bu arada, Hakan Fidan, sessiz ve ağır tavrıyla son dönemlerde Türkiye’de de büyük prim yaptı. En beğenilen siyasetçiler sıralamasında bile ilk 3’e girdi.

Çünkü… Az ama öz konuşuyor. Ne dedikodulara adı karışıyor, ne acayip insanlarla fotoğrafı çıkıyor. Çevresinde yanlış insanlar görülmüyor!

Türk insanı, işine bakan ve az konuşan insanları seviyor.

Bu duruş tarzına, muhalefet cephesinden de bir örnek vermek gerekirse, Mansur Yavaş geliyor aklımıza… Her gün ekrana çıkmayan, twit atmayan biri ve sakin duruşuyla bile prim yapıyor. Karşısında her gün konuşan Melih Gökçek’in ise hem kendi kaybediyor, hem de Erdoğan’a kaybettiriyor. Bu arada Erdoğan deyince, çevresinin/danışmanlarının uzun uzun metinlerle hemen hemen her gün ekrana çıkmasını istemeleri de büyük bir hata… Ve son konuşması hariç hep aynı şeyler yazılıyordu, ancak herhalde ‘metin yazım’ tarafında bir değişiklik oldu, kısaldı, daha iyi oldu ancak yine de çok fazla ekranda… Çevresi konusunda da şanssız! Yoksa %50’lerden %30’a kadar inmezdi, bu enflasyona rağmen!… Kılıçdaroğlu da son dönemde öyle, fazlasıyla konuşuyor! Ve sanki tüm tepkileri üzerine toplayıp, adayları belli olmadan önce ‘paratoner’ görevi yapıyor gibi!..

Sonuçta çok konuşan çok yıpranıyor, az konuşan Mansur Yavaş ve de özellikle Hakan Fidan prim topluyor.

Siz ne dersiniz?

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 9.11.2022 11:07:02
ETİKETLERHAKAN FİDAN