UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HOLLANDA RUSYA’YA UYGULANAN YAPTIRIMLARI GERİ ÇEKTİ!

BU KARAR, TÜRKİYE İÇİN BÜYÜK AVANTAJ SAĞLIYOR.

HOLLANDA RUSYA’YA UYGULANAN YAPTIRIMLARI GERİ ÇEKTİ!

Çünkü AB ülkeleri ve ABD, Rusya ile ilişkisi nedeniyle Türkiye’ye yaptırım planlarken, bu karar sonrası bu planı uygulayamazlar.(Hollanda’nın kararları postta)

Bu durum, ülkemiz için büyük avantaj… Herkes kabul etmeli ki Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu savaş boyunca çok zekice hareket etti. Dışişleri Bakanı gibi çalıştı.(Zaten Dışişleri Bakanlığı da sürekli Erdoğan’ı tebrik ediyor, olayları öyle izliyordu, son tahıl anlaşmasında olduğu gibi)

Şimdi çok daha iyi fırsatlar bekliyor Türkiye’yi… Erdoğan’ın yine bizzat kendisi bu durumu çok iyi değerlendirecektir.

Ama dış dünya böyle hareketli olunca iç dünya ise ‘boşta’ kalıyor! Enflasyon tüketiyor insanları, maaşları kaç para olursa olsun kısa zamanda eritiyor. Ayrıca çok eleştirilen Adalet Sistemi’nde tık yok. Erdoğan’ın bakanları sürekli seçim konuşmaları ile varlık gösteriyorlar. Belli ki endişeliler. Çünkü şu andaki matematiğe göre seçimi kazanmaları çok zor. Bu yüzden seçime ağırlık verseler de, aslında kendi işlerine yoğunlaşsalar Erdoğan’a daha büyük destek vermiş olacaklardı.

Sonuçta şu an sevinmemiz gereken, Hollanda’nın Avrupa’daki birliği bozması ve ülkemizin bundan çok iyi faydalanabilecek bir konumda olması… Erdoğan bu savaşta çok doğru bir strateji yaptı ve Hollanda’nın ortalığı bulandırmasını da şimdi çok iyi kullanacaktır.

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN


Son Güncelleme: 7.11.2022 11:11:57
ETİKETLERhollanda rusya