UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YENİ NESİL DE ASLA BU AYRIMI ANLAMIYOR!

#Fetö bir terör örgütü olduğuna göre, belli bir çizgi öncesi veya sonrası bize anlamlı gelmiyor.

YENİ NESİL DE ASLA BU AYRIMI ANLAMIYOR!

Şayet çizgi öncesindekiler gerçekten pişmanlarsa, biz onlardan, bunu toplum adına NET duymak istiyoruz. Pişman olduklarını alenen dile getirmek zorundalar. Kamu vicdanı, bizce bunu gerektiriyor.

Ve biz de medya olarak, bu pişmanlıkları açıkca duymadığımız sürece kamu vicdanının sesine kalem olup, yapacağımız haberlerle toplumu aydınlatacağız.

Bu arada bilen bilir, Fetö’nün daha cemaat olarak bilindiği/gösterildiği dönemlerde işyerimiz(UçanKuş Medya) cemaatçi polisler tarafından hukuksuz bir şekilde basılmıştı! Yani ‘Sizin kuyruk acınız mı var?’ diye soracak olanlara, ‘Evet, VAR’ diyoruz açıkca… Sonrasında sadece ‘yanlışlık olmuş pardon’ dediler, özür bile dilemediler. Bir tek Sayın Ömer Çelik o dönem arka çıkmıştı bize, tabii ki teşekkür ediyoruz ama biz o zaman bunları yaşayan bir medya grubu olarak kendisine ‘Bugün bize, yarın size; sizinkiler bu insanlara çok yol vermiş, gün gelecek sizin de başınıza bela olacaklar’ demiştik. Oldu da!

Kıyıda köşede kalmış, kendini bir çizgiyle sıyırmış sanan Fetö’cüleri nasıl afişe edeceğimizi görün…

Bu arada şimdilerde kendini, boşalan Fetö’cülerin yerine konumlamaya çalışanlar var. Hatta yine bize ‘sulananlar’ var. Ülkede yetkili kim varsa anlatsak bile, güçlerinin bu oluşumlara yetmediğini gördük! Ama biz savaşçıyız. Sonuna kadar savaşırız. Madem yetkililer çaresiz, bizim sadece yüreğimiz bile yeter bunlara, göreceksiniz. Bu oluşumların bir kısmını minik minik deşifre ettik ama bundan sonra o Fetövari çeteleri de tamamen deşifre edeceğiz. Birileri bunu yapmalıydı. Bakıyoruz fazla sessizlik var; iş başa düştü kısacası… Türkiye’nin böyle bir medya mecrasına ihtiyacı var. Bizim hiç bir kirli işle ilgimiz olmadığı için her gerçeği yazabiliriz. Ucundan, köşesinden bulaşanlarla ilgili (Fetö ya da şimdiki özentileri hakkında) dökümana sahip olanlar da bize DM atarak destek olabilirler. Bulaşanlar da şimdiden ‘Fetö’yü Desteklediğime Pişmanım Kampanyası’na katılmaya hazır olsunlar!!!

Son Güncelleme: 23.10.2022 12:14:18
ETİKETLERFetö