UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HÜKÜMET YENİLENECEK Mİ?

UÇANKUŞ’UN KUŞLARINDAN ALDIĞI DUYUMLARA GÖRE;

HÜKÜMET YENİLENECEK Mİ?

Ekonomide, Mehmet Şimşek’i ikna turları tamamlandı gibi ve Mehmet Şimşek, her an Ekonomi’den sorumlu Bakan olabilir.

Medya ve Sosyal Medya işleri ise seçim öncesi arap saçına döndü. Medya ve sosyal medyada artık ne olsa hükümet aleyhine işlemeye başladı. Ve seçim var, çok zaman yok. Örneğin, Cumhurbaşkanı 2 yıldır sosyal medya yasasının çıkmasını istiyordu. İki sene oyaladılar Cumhurbaşkanı’nı ve şimdi apar topar bir yanı topal bir yasa çıkarttılar.

Yine Adalet Bakanlığı ülkede en çok tartışılan bakanlık… Ve Dışişleri Bakanlığı’na da sürpriz bir isim bekleniyor.

Bu arada operasyonun sadece bakanlık düzeyinde kalmayacağı son dönem çok fazla gündeme gelen hatta bazıları kızağa çekilen Cumhurbaşkanı avukatları konusunda da bir düzenleme yapılacağı ve avukatların, bundan böyle Cumhurbaşkanı’nın Ankara’daki avukatı Hüseyin Aydın’ın gözetiminde olacakları ileri sürülüyor.

Ayrıca önemli bürokratlarla da ilgili önemli gelişmeler olabilir.

Yine ‘ikili oynadığı’ belirlenen bazı iş insanlarıyla ilgili de çok şeyler duyabiliriz! Ayrıca bazı siyasilerin bazı iş insanlarıyla; hem de böyle bir seçim ortamında hala otellerde mini/çok özel partiler verdiklerini duyuyoruz da, cesaretlerine hayranız!.. Ya gözleri çok dönmüş, ya da ??? Bu da, daha sonraki yazılarımızda!.. UçanKuş’tan alın haberi, zaten başkası yazamaz!

Bu arada yazıda, son günlerde adı çok konuşulan Süleyman Soylu ile ilgili bir gelişme neden yok diye düşünebilirsiniz. O, ayrı bir yazı olarak bir kaç saat sonra yayınlanacak.

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

 


Son Güncelleme: 17.10.2022 12:51:57
ETİKETLERhükümet değişecek mi