UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN PASI ALDI GOLÜ ATTI!

UÇANKUŞ TV OLARAK, HİÇ GÜNDEMİ OLMAYAN BAŞÖRTÜSÜ KONUSUNDA AÇIKLAMA YAPMASININ HATA OLDUNU YAZMIŞTIK. DEDİĞİMİZ GİBİ DE OLDU VE ERDOĞAN ‘ MADEM BU KONUYLA İLGİLİ KANUN ÇIKARALIM DİYORSUN, SAMİMİYSEN GEL ANAYASAYA’YA KOYALIM’ DEDİ VE ANINDA BİR ADIM ÖNE GEÇMEYİ BAŞARDI. BU DURUMU/ŞİMDİ BİR ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNİ CHP’NİN KABUL ETMESİ ZOR!

ERDOĞAN PASI ALDI GOLÜ ATTI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Meclis grup toplantısında CHP'nin Meclis'e sunduğu başörtüsüyle ilgili kanun teklifine tepki gösterdi. Erdoğan, "Türkiye bir dönem Meclis'e başörtüsü ile girdiği için kürsüden haddi bildirilmeye davet edilen milletvekilleri görmüştü. Siz de bunları alkışlamıştınız" ifadelerini kullandı. Konuşmasında başörtüsüyle ilgili yeni bir teklifte bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kılıçdaroğlu samimiyse çözümü yasa değil, anayasa düzeyinde sağlayalım" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Alevilerle ilgili yeni adım atacağız" diyerek Cuma günü detayların açıklanacağını duyurdu.

CHP’DEN ERDOĞAN’A JET YANIT.

Son dakika gelişmesi... CHP'li Özgür Özel, sosyal medya hesabından iktidarın 'Anayasa' çıkışına yanıt verdi. Özel paylaşımında, "Yeni Anayasa, yeni Meclis'in işi olacak" dedi.

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 5.10.2022 19:59:05
ETİKETLERERDOĞAN