UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MEHMET DİNÇERLER'İN ANNESİ GELİNİNİ İSTEMİYOR MU?

Konserinde 'Küçük bir yol' şarkısını söylerken ağlamasından sonra evliliğiyle ilgili iddialarla gündeme gelen Hadise hakkında her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Mehmet Dinçerler'in mekânının açılışında yer almayan Hadise evi terk mi etti? Hadise'nin kayınvalidesiyle sorunlar yaşadığı da iddialar arasında…

MEHMET DİNÇERLER'İN ANNESİ GELİNİNİ İSTEMİYOR MU?

Hadise ile Mehmet Dinçerler'in boşanacakları iddiası günlerdir gündemde. Yeni evli çiftin arasında kriz yaşandığı konuşurken taraflardan ise henüz bir açıklama gelmedi.

Konserinde 'Küçük bir yol' şarkısını söylerken ağlamasından sonra hakkında çeşitli iddialar ortaya atılan Hadise'nin Mehmet Dinçerler ile ilişkisinde mutsuz olduğu söyleniyor.

Hadise'nin eşinin yaş gününe dair bir paylaşım yapmamasının ardından tarafların evlilik yüzüklerini çıkarması, 'boşanma' iddialarını güçlendirdi. İstanbul'da yeni mekânının açılışını yapan Mehmet Dinçerler'in yanında bu heyecanlı gününde yine Hadise'nin olmaması şaşkınlık yarattı.

36 yaşındaki Hadise, iddiaya göre eşiyle yaşadığı Riva'daki villalarından eşyalarını toplayıp bekarken yaşadığı evde kalmaya karar verdi.

Bir diğer iddia ise Mehmet Dinçerler'in annesi Nezihe Hanım ile Hadise'nin yıldızının bir türlü barışmadığı ve ilişkide annenin sorunlar çıkardığı yönündeydi.

İkili cephesinden gelen yeni bir habere göre ise krize aile büyükleri el atmaya hazırlanıyor. Bir süredir küçük kızı Derya Açıkgöz ile Antalya'da olan Gülnihal Hanım, birkaç gün içerisinde İstanbul'a gelip dünürü Nezihe Dinçerler ile buluşacak.

Son Güncelleme: 9.09.2022 11:52:51