UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PELİN AKİL: "ÇALIŞAN ANNE OLMAK ZOR"

Yeni sezonda 'Ben Bu Cihana Sığmazam' adlı dizide Oktay Kaynarca ile birlikte izleyici karşısına çıkacak olan Pelin Akil, önceki akşam Nişantaşı'nda 'taksi krizi' yaşadı.

PELİN AKİL: "ÇALIŞAN ANNE OLMAK ZOR"

Bir mağazadan alışveriş yaptıktan sonra ellerindeki poşetlerle dışarıya çıkan oyuncu, Anadolu yakasındaki evine dönebilmek için uzun süre taksi bekledi. Bu sırada yeni projesi hakkında konuşan oyuncu, zaman zaman ikizlerini sete götürdüğünü ifade etti. Akil, kendisine yardımcı olan basın mensupları ve valelerin yardımıyla bulduğu bir taksiye bindikten sonra evinin yolunu tuttu.

2016 senesinde nikah masasına oturan Pelin Akil-Alin Altan çifti, üç yıl sonra ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Sosyal medya hesabından sık sık mutlu aile pozlarını yayınlayan Akil, geçtiğimiz aylarda kendisi gibi oyuncu arkadaşı Nilay Cafer ile Bodrum'da kısa bir tatil yapmıştı.

EN TATLI MÜDAHALE

Pelin Akil, tatil dönüşü eşi ve ikiz kızlarıyla bir düğüne katılmıştı. Düğünde dudak dudağa poz veren çifte müdahale kızlarından gelmişti. Babalarının annelerini öpmesine müsaade etmeyen miniklerin babalarının ellerinden çektiği anlar objektiflere yansımıştı. Akil ve Altan, bu kareleri "Büyük resmi görmek için sola kaydırabilirsiniz" notuyla paylaştı. Ünlü çiftin pozlarına binlerce beğeni ve yorum yağmıştı.

TAKSİ KRİZİ PELİN'İ YILDIRDI

Son olarak  'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı' dizisinde rol alan ve yeni sezonda Oktay Kaynarca ile başrolleri paylaştığı 'Ben Bu Cihana Sığmazam' adlı diziyle ekranlara dönecek olan Pelin Akil, önceki akşam Nişantaşı'nda 'taksi krizi' yaşadı. Bir mağazadan alışveriş yaptıktan sonra ellerindeki poşetlerle dışarıya çıkan oyuncu, Anadolu yakasındaki evine dönebilmek için Teşvikiye Caddesi'nde uzun süre taksi bekledi.

KIZ KIZA TATİLDE

Her defasında eli havada kalan ve bir çok taksicinin farklı bahanelerle aracına almadığı oyuncu, "Normalde araba ile gelirim buraya ama bir arabamız olduğu ve çocukların ihtiyacı olabileceği düşüncesiyle onu da evde bıraktım. Bugün toplu taşımayı kullanıyorum hem ağırlığım var hem yoruldum. Şimdilik 15 dakika oldu hala bekliyorum. Genelde vapur ya da taksi yapıyorum, otobüse nadiren biniyorum. Otobüs biraz zor oluyor, çünkü çok fotoğraf çektirmek isteyen oluyor" diye konuştu.

"ÇALIŞAN ANNE OLMAK ZOR"

Akil ayrıca yakında ekrana gelecek olan ve başrollerini paylaştığı partneri Oktay Kaynarca ile iyi bir ikili olduklarını söyleyip "Çok iyi uyumumuz, daha önce de çalıştık. Bu üçüncü işimiz, rahat çalışıyoruz bir bakışımızdan birbirimizi anlıyoruz bize rahatlık sağlıyor" dedi.

Akil, sahnesinin az olduğu günlerde ara sıra sete çocuklarını götürdüğünü sözlerine ekleyip; "Sahnem azsa çocuklarımı götürürüm ama onun dışında gidip gelmesi çocuklar için işkence olur, beklemeleri gerekecek. Çalışan anne olmak zor. Kameralardan izliyorum sürekli, ne yaptılar yemeklerini yediler mi diye?" diye konuştu.

Yarım saatten fazla yolda bekleyen oyuncu, kendisine yardımcı olan basın mensupları ve valelerin yardımıyla bulduğu bir taksiye bindikten sonra evinin yolunu tuttu.

Son Güncelleme: 22.08.2022 10:05:36
ETİKETLERPELİN AKİL