UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCUNUN KUZENİYMİŞ! GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Ankara'da fırtına nedeniyle inşaatta devrilen kolon kalıplarının üzerine düşmesi sonucuyla hayatını kaybeden stajyer inşaat mühendisi Taha Öztürk, cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze törenine, ailesi, Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Fatih Öztürk ile çok sayıda aile yakını ve okuldan arkadaşları katıldı. Stajyerlik yaptığı ilk iş gününde hayatını kaybeden Taha Öztürk'ün ünlü oyuncu Fatih Öztürk'ün kuzeni olduğu öğrenildi. Öztürk, törende gözyaşlarını tutamadı.

ÜNLÜ OYUNCUNUN KUZENİYMİŞ! GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Yenimahalle ilçesinde yer alan bir inşaat alanındaki kolon kalıplarının fırtına nedeniyle üzerine devrilmesi sonucu 21 yaşındaki stajyer inşaat mühendisi Taha Öztürk hayatını kaybetti. Genç stajyer için Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda yer alan Ahmet Efendi Camii'nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi olan Öztürk'ün cansız bedeni kılınan namazın ardından gözyaşları arasında toprağa verilmek üzere defin alanına götürüldü. Genci son yolculuğuna uğurlamak için gelen ailesinin ve yakınlarının acı dolu halleri ise yürekleri dağladı.

FORMASINI BABASINA TESLİM ETTİLER

Baba Zeki Öztürk, cenaze sonrası taziyeleri kabul etti. Stajyerlik yaptığı ilk iş gününde hayatını kaybeden Öztürk'ün okul takımında giydiği 47 numaralı Amerikan Futbolu forması takım arkadaşları tarafından baba Zeki Öztürk'e hediye edildi.

Gözyaşları sel olan acılı baba ise formayı, oğlunun tabutunun üzerine serdi.

Cenaze törenine Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Fatih Öztürk de katıldı.

Törende Taha'nın kuzeni olduğu öğrenilen Fatih Öztürk gözyaşlarını tutamadı. Taha Öztürk, ikindi sonrası kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. (İHA/DHA)

 

Son Güncelleme: 16.08.2022 20:58:22
ETİKETLERTaha Öztürk