UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KİLİT PARTİ HDP DEĞİL, İYİ PARTİ!

Şu anki anketlere bakarsanız, Cumhur ve Millet ittifakının arasında sanki çok fark yok gibi… Yüzde 25 de dışarıda oy var.(İşte bunlar da en çok bizi takip eden kesim)

KİLİT PARTİ HDP DEĞİL, İYİ PARTİ!

Ve televizyonlarda bu konuyu işleyen yorumcular, kilit parti olarak HDP’de kilitleniyorlar!

Ama…

Bize, UçanKuş TV’ye göre esas kilit parti İyi Parti!..

İki ittifak arasında dengeyi bozabilecek parti İyi Parti…

İyi Parti’nin de bir sağ parti olduğunu unutmayın!

Sağ ile sol’un ortak aday’da buluşması zordur.

Ama Erdoğan’la Akşener anlaştığı zaman, eski sistemde uzlaştıklarını ve Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı, Akşener’in Başbakan olduğunu düşünün…

Hangi ittifak kazanır?..

Şimdi diyeceksiniz ki MHP bu durumu kabullenir mi? Buna tek yanıtımız, burası ‘siyaset dünyası’ herşey olur, hele Erdoğan devreye girerse!

Peki bu sadece bir tahmin yazısı mı? Hayır, istihbarata dayalı, hatta araları kimin bulmak için çabaladığını da biliyoruz ama şimdilik bunu bir hikaye gibi aktarmamız daha doğru! Zaten herkes üstümüze geliyor😀 Çünkü her yazdığımız çıkıyor! Biraz kıskançlık normal…

Ve bir de olaya tersten bakarsak, bu hesaplama içinde Meral Akşener’in Millet İttifakı’ndaki gücünü tahmin edebilirsiniz!

Akşener’in tek problemi, onu destekleyen medyanın hiç etkin olmayışı… Fikri-zikri tutmayan, İyi Parti içindeki gruplar arasında kaybolan bir medya… Magazin yapsalar daha iyi!.. Akşener’in ciddiyetini hiç bir zaman yansıtamıyorlar.

Siz ne dersiniz, bu formül sürpriz olur mu? Kilit parti İyi Parti konusuna da katılıyor musunuz?

(Gerçekten tarafsız bir medya olmanın da keyfi bu işte… Herkesi, her partiyi yazabiliyoruz. Bir gün yandaş, bir gün candaş, belki bugün de İyi Partici diyecekler ama umurumuzda değil… Birileri boşuna çökmek istemiyor UçanKuş’a! Çünkü özgürlük çok değerli bir kavram)

Son Güncelleme: 28.07.2022 23:08:46
ETİKETLERERDOĞAN AKŞENER