UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

'ÇEKİLİN YOLDAN GELİYOR SULTAN'

Prodüktörlüğünü ve aranjesini Erdem Kınay'ın üstlendiği, Sultan Bozkurt'un "Terapi" isimli şarkının lansmanı Alaçatı'da gerçekleştirildi.

 'ÇEKİLİN YOLDAN GELİYOR SULTAN'

Şarkının hikayesini anlatan Bozkurt, "Erdem Kınay'dan şarkı almaya gittim. Bana dinlettiği şarkıların haricinde bilgisayarında "Yazın Hiti" diye ayırdığı bir dosya dikkatimi çekti.. Ben ısrarla o şarkıyı dinlemek istedim. Erdem her ne kadar bana dinletip şarkıyı vermemek için dirense de, yoğun uğraşlarım sonucu yelkenlerini suya indirdi ve şarkıyı bana verdi. Bu parçayı almak benim için biraz yorucu ve tuzlu oldu. Kendisine şarkının hikayesini sorduğumda bana çok ünlü bir şarkıcı için hazırladığı bir çalışma olduğunu söyledi. İsmini vermeyeyim ama o şarkıcı arkadaş kusura bakmasın, şarkıyı ben kaptım. Tam bir yaz şarkısı. Dinleyicinin enerjsini yükseltecek bir eser oldu." şeklinde konuştu.

Erdem Kınay, Bakü'deki konseri sebebiyle katılamadığı lansmana kendi kartonetini gönderdi. Bu duruma şaşırdığını ve çok güldüğünü söyleyen Sultan Bozkurt, "Böyle bir şey ancak Erdem'in aklına gelirdi. Geceye katılan herkesi çok güldürdü. Lansman için Erdem ile bir kaç mizansen hazırlamıştık. Onun Bakü konseri nedeniyle gelemeyişi planları değiştirse de, muhteşem bir lansman gerçekleştirmeyi başardık." dedi. Röportaj bitiminde Erdem Kınay'ın kartonetini havuza atan Bozkurt, davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Yeni Şarkı Yolda

İddialı ikinci bir yaz şarkısı arayışı içinde olduğunu söyleyen şarkıcı, "Birçok ünlü söz yazarının kapısını çalacağım. Müzik sektörüne hız bir giriş yaptığımı düşünüyorum. Bu hızı kesmeden hemen ikinci şarkımı hemen hazırlamak istiyorum 'Çekilin yoldan, geliyor Sultan' sloganımla bu yaz sektörde adımdan çok söz ettireceğim." dedi.

Son Güncelleme: 26.07.2022 10:50:20
ETİKETLERSULTAN