UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ABD BUNU KONUŞUYOR... ELON MUSK’IN AŞK ÜÇGENİ!

Elon Musk’ın, Google kurucularından Sergey Brin’in eşi ile ilişki yaşadığı iddiaları ortaya atıldı. Musk iddiayı reddederken, Brin, eşine geçen ocakta boşanma davası açmıştı.

ABD BUNU KONUŞUYOR... ELON MUSK’IN AŞK ÜÇGENİ!

Çiftin geçen yıl Miami’deki bir etkinlikte ilişki yaşadığı haberi Amerikan Wall Street Journal (WSJ) gazetesinde yayınlandı.

Hürriyet’in haberine göre, TESLA ve SpaceX şirketlerinin kurucusu Elon Musk (51), Google’ın kurucu ortağı Sergey Brin’in eşi Nicole Shanahan ile ilişki yaşadığı iddialarını reddetti. Haberini Shanahan’ın yakın çevresinden bir kişiye dayandıran gazeteye göre, “ilişkinin” açığa çıkmasından sonra Musk’la dostluğunu bitiren Brin, bu yılın ocak ayında eşine boşanma davası açtı. Haberde ayrıca, boşanma davasından sonra Musk’ın Brin’den özür dilediği ve eski dostunun onu affettiği de öne sürüldü.

“TAMAMEN SAÇMALIK”

Elon Musk ise iddialara “Tamamen saçmalık” diyerek yanıt verdi. Twitter’dan yaptığı paylaşımlarda Brin’le hâlâ arkadaş olduğunu yazan Musk, “Brin ile dün gece partideydik. Nicole’ü üç yılda iki kez gördüm. Romantik bir şey yok” dedi. Elon Musk bir başka paylaşımında da “WSJ, ben ve Tesla hakkında o kadar çok saçma şey yazdı ki sayısını unuttum” ifadesini kullandı.

Son Güncelleme: 26.07.2022 09:12:27
ETİKETLERELON MUSK AŞK ÜÇGENİ