UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BERGAMA'DA YANGIN

Bir yangın haberi de İzmir Bergama'dan geldi. Otluk alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle yayıldı. Yangına havadan ve karadan müdahale edilirken bölgeye yangın söndürme uçakları gönderildi. Öte yandan yangın nedeniyle İzmir-Çanakkale kara yolunun Sağancı mevkii trafiğe kapandı.

BERGAMA'DA YANGIN

Çeşme ve Datça'dan gelen yangın haberlerinden sonra bir haber de İzmir Bergama'dan geldi. Bu sabah saatlerinde otluk alanda yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle yayılan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangın söndürme uçaklarının da sevk edildiği belirtilirken yangın nedeniyle İzmir-Çanakkale kara yolunun Sağancı mevkii trafiğe kapandı. İşte son dakika haberinin detayları...

BERGAMA'DA YANGIN

Çeşme ilçesinde dün çıkan orman yangını kontrol altına alınırken, bu sabah da Bergama ilçesi Sağancı Köyü yakınlarında otluk alanda yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle alevler yayılmaya başladı. Bölgede bulunan bir süt işleme tesisi alevlerin ortasında kaldı. Çiftlikteki hayvanlar, tahliye edildi.

YANGINA HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE

Yangına havadan 2 helikopter ve karadan da 6 arazöz ile müdahale ediliyor. Ayrıca, Selçuk'tan iki yangın söndürme uçağının bölgeye yönlendirildiği bildirildi.

KARA YOLU TRAFİĞE KAPANDI

Ekipler, süt işleme tesisine zarar gelmemesi ve alevlerin kontrol altına alınması için yoğun çaba sarf ederken, İzmir-Çanakkale kara yolunun Sağancı mevkii trafiğe kapandı. Bölgede araç kuyrukları oluştu.

MERAYA SALINAN HAYVANLAR YANGINDAN KURTULDU

İzmir'in Bergama ilçesinde makilikte başlayan yangına müdahale sürüyor. Bölgedeki süt fabrikasına sıçrayan yangında, samanlıkların ve hayvan damlarının yandığı belirtildi. Tesis görevlilerinin yangını fark edip, meraya salmasıyla hayvanlar, yangından kurtuldu. Ayrıca 2 TIR, yanarak hasar gördü.

Öte yandan yoğun duman nedeniyle Bergama-Dikili yolu, ulaşıma kapandı.

Son Güncelleme: 14.07.2022 12:53:26
ETİKETLERbergama yangın