UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖLÜM HABERİNİ SUNARKEN TEPKİ TOPLAYAN SÖZLER!

Türkiye dün Konya Şehir Hastanesi'nde korkunç bir cinayete kurban giden kardiyoloji uzman doktoru Ekrem Karakaya'nın ölümüne yas tutarken televizyon ekranlarında yaşanan bir olay tepkilere yol açtı. Karakaya'nın iş bırakıp eylem yapan iş arkadaşları spiker tarafından 'provokatör' olarak nitelendirildi.

ÖLÜM HABERİNİ SUNARKEN TEPKİ TOPLAYAN SÖZLER!

Kendi de bir hastanede güvenlik görevlisi çalışan Hacı Mehmet Akçay, başta sağlık çalışanları olmak üzere tüm Türkiye'nin huzurunu kaçıran bir dehşete imza attı. Doktor Ekrem Karakaya'nın çalıştığı hastaneye gidip önce doktoru, sonra aynı silahla kendini vurarak kan döktü.

İŞ ARKADAŞLARI EYLEM YAPTI

Doktor Karakaya'nın ölümüyle iş arkadaşları öfke ve acıyı bir arada yaşadı. İş arkadaşlarının işi bırakıp eylem yapmasıyla muayeneler durdu. Hastane binasının önüne inen sağlık çalışanları, ‘Hekime uzanan eller kırılsın’ şeklinde sloganlar attı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 'PROVOKATÖR' DEDİ

Karakaya'nın meslektaşlarının isyanına KonTV spikeri İbrahim Arıcı'nın yorumu büyük tepki topladı. Karakaya'nın ölümüyle ilgili haberi sunan spiker Arıcı, "Şu anda maalesef birkaç doktor olay yerinde provoke ettiklerini görüyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 7.07.2022 10:22:52
ETİKETLERSPİKER DOKTOR