UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEŞ BİN KİŞİLİK “FASHION PARTY”

Türkiye’nin en büyük moda etkinliği olan Dosso Dossi Fashion Show, 40 ülkeden yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı “Fashion Party”ye ev sahipliği yaptı.

BEŞ BİN KİŞİLİK “FASHION PARTY”

Antalya’da Titanic Deluxe Golf Hotel’de düzenlenen partide Ruslar’ın ünlü şarkıcısı Jah Khalib bir konser verdi. Ardından, Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan’ın görsel bir şölen eşliğinde sergilediği canlı DJ performans ise eğlenceyi zirveye taşıdı.

Gece, Rus şarkıcı Jah Khalib’in konseriyle başladı. Türkiye’nin en iddialı sahnelerinden birinde hayranlarının karşısına çıkan Jah Khalib, gerek sesi gerek ise dans gösterileriyle yaklaşık 5 bin kişiyi büyüledi. Büyük bir görsel şölen eşliğinde başlayan geceye damga vuran performans ise, Dosso Dosso Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan’dan geldi. Geçtiğimiz etkinliklerde olduğu gibi “Mr. Dosso Dossi Live Performance” adıyla DJ setinin başına geçen Hikmet Eraslan, yaklaşık bir saat süren performansıyla konuklarını coşturdu. Işık ve lazer gösterilerinin yanı sıra onlarca dansçının eşlik ettiği gecede Hikmet Eraslan, tempoyu hiç düşürmedi, büyük beğeni kazandı. Rusya, Azerbaycan, Ukrayna, Kazakistan ve Orta Doğu ülkeleri başta olmak üzere 40 ülkeden gelen konuklar gecede dağıtılan uçan balonları hep birlikte havaya salarak dostluk mesajı verdi.

Son Güncelleme: 17.06.2022 12:19:49
ETİKETLERDosso Dossi Fashion Show