UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU'NUN YENİ BAŞKANI MEHMET BÜYÜKEKŞİ!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı gerçekleştirilen genel kurul sonrası belli oldu. Seçime tek aday olarak giren Mehmet Büyükekşi, Nihat Özdemir'in ardından TFF'nin yeni başkanı oldu. Öte yandan Büyükekşi'nin tam listesi de belli oldu. İşte detaylar...

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU'NUN YENİ BAŞKANI MEHMET BÜYÜKEKŞİ!

Nihat Özdemir'in istifasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu yeni başkanını seçti. Saat 10'da Ankara'da başlayan genel kurulda 8 adayın yeterli imzayı toplayamaması sonrası Mehmet Büyükekşi tek aday olarak seçime girmişti.

TFF'NİN YENİ BAŞKANI MEHMET BÜYÜKEKŞİ!

Ankara'da gerçekleştirilen ve saat 10'da 219 delegenin katılımıyla başlayan seçim sonrası tek aday olan Mehmet Büyükekşi aldığı 158 oyla Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı oldu.

Genel kurula TFF Başkanı Servet Yardımcı, TFF Yönetim Kurulu üyeleri, eski TFF başkanı Nihat Özdemir, Spor Toto Süper Lig, Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig kulüp başkanlarının birçoğu katıldı.

Öte yandan Mehmet Büyükekşi’nin tam listesi belli oldu.

TARİHTE BİR İLK!

Seçime tek aday olarak giren Mehmet Büyükekşi'nin listesinde eski yönetimden Hamit Altıntop, Ali Düşmez ve Alkın Kalkavan, yer alırken tarihte ilk kez kadın yöneticiler de TFF yönetimine yazıldı. Büyükekşi’nin listesi şöyle;

Alkın Kalkavan

Murat Aksu

Yalçın Orhan

Yusuf Günay

Nükhet Küçükel Ezberci

İdil Karademirlidağ Suher

Erman Kalkandelen

İbrahim Burkay

Alkın Kalkavan

Ramazan Üçdan

Müslüm Özmen

Hamit Altıntop

Ali Düşmez

Talat Papatya

Volkan Can

Son Güncelleme: 16.06.2022 14:13:19