UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TUĞBA ÖZAY “ERKEKLERİN KADIN KIYAFETLERİ GİYMELERİNİ SEVMİYORUM"

Ekotürk TV’de, her hafta gündem yaratan konu ve konuklarıyla Pembe Masa programında izleyenleriyle buluşan Özlem Adakul’un bu haftaki konukları şarkılarıyla bir döneme damga vuran şarkıcı Metin Özülkü ve ünlü model, şarkıcı Tuğba Özay’ı ağırladı. Samimi açıklamalarda bulunan ikili izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

TUĞBA ÖZAY “ERKEKLERİN KADIN KIYAFETLERİ GİYMELERİNİ SEVMİYORUM"

 “EDA İLE EVLENMEK İÇİN YALAN SÖYLEDİM”

 Özlem Adakul’un sorularına içtenlikle cevap veren Özülkü eşi Eda Özülkü ile nasıl evlendiklerini anlatırken, müzisyenlerin özellikle pandemi döneminde yaşadıklarına da değindi.

Eşinin ailesinin evlenme isteklerine verdiği cevabı samimi bir dille anlatan Özülkü hikayesini şu şekilde anlattı: “Kayınvalidem ve kayınpederim benim müziğe başladığım yıllarda şunu demişlerdi “Düzenli bir gelirin yok, bir yerde memur olsan tamam evlenin deriz ama bu belirsizlik içinde nasıl geçineceksiniz?” dedi. Ben ne yapayım edeyim düşündüm ve muhasebeci olarak bir arkadaşımın şirketinde işe başladım. Muhasebecilikle de hiç alakam yoktu. Arkadaşım sağ olsun ben orada muhasebeci olarak görünüyordum ama arka sokakta Taşkın Seba’nın stüdyosu vardı o zamanlar, onun yanına gidiyordum orada müzik yapıyorduk. Ben ufak ufak orada stüdyo işlerinden para kazanmaya başladım. Akşam tekrar şirkete uğrayıp eve dönüyordum. Kayınpederde tamam dedi muhasebecilik düzenli bir iş kızımızı sana veriyoruz. Verdikten bir sene sonra da durumu öğrendiler tepki de verdiler ama baktılar ki daha sonra şarkıcılık işi güzel yürüyor, düzene girdi işte o zaman herşey yoluna girdi.

 "HOMOFOBİK BİRİ DEĞİLİM"

Ünlü model, şarkıcı Tuğba Özay da program boyunca samimi açıklamalarda bulunurken gündeme bomba gibi düşecek sözler söyledi. Müzik yaşamında vokal kullanmadığını ve insanları kandırmadığını dile getiren Özay sözlerine şöyle devam etti; “Cinsiyet ayrımı asla yapmam. Homofobik biri değilim fakat özellikle daha kimliğini oturtamamış, karakteristik anlamda söylüyorum tabii ki bunu bu çocukların, gençlerin sosyal medyada ojeler sürüp makyajlar yapıp kirpiklerle kadın kıyafetleri içerisinde anlamsız ne olduğu da belli olmayan videolar çekip yayınlaması son derece yanlış. Bu paylaşımları gören insanlar bunlara özeniyor. Benim arkadaşımın çocuğu, elinde bütün gün telefonla haşır neşir. Artık herkes her şeye ulaşabiliyor. Yanlışa da doğruya da kolayca ulaşabiliyor. 10 yaşında arkadaşımın oğlunun çok acayip şeyleri sorup sorguladığını duydum ve bunlar normalleşiyor. Kültürel yozlaşma oluyor ve bunun bilinçli yapıldığını düşünüyorum.

Son Güncelleme: 14.06.2022 22:28:26
ETİKETLERTUĞBA ÖZAY