UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KAN DONDURAN OLAY! ANNESİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Bursa'da meydana gelen korkunç olayda apartman dairesinden gelen kavga seslerini duyan komşular polise haber verdi. İhbar üzerine gelen ekipler, boynuna ip dolanmış kadını kapı eşiğinde hareketsiz yatarken buldu.

KAN DONDURAN OLAY! ANNESİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Annesini iple boğduğunu itiraf eden cani, ekipler tarafından gözaltına alındı. Halil İbrahim Yazıcı'nın polise verdiği ifadede, 'Anlaşamıyorduk. Ben, Samsun'a taşınmak istiyordum. O ise bu teklifime karşı çıkıyordu. Bu yüzden tartıştık. Elime geçirdiğim iple kendisini boğdum" dedi.

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Konak Mahallesi'ndeki apartman dairesinden gelen kavga seslerini duyan komşular durumu polise bildirdi. Adrese giden Nilüfer Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yıldız Yazıcı'nın (45) dairenin girişinde hareketsiz yattığını gördü. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede öldüğü belirlenen kadının boynunda ip bulunduğu tespit edildi. Yıldız Yazıcı'nın cansız bedeni otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

ANNESİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Evde bulunan kadının oğlu Halil İbrahim Yazıcı (23) gözaltına alındı. Psikolojik sorunlarının olduğu iddia edilen ve annesini öldürdüğü itirafında bulundu. Yazıcı, "Annem ile anlaşamıyorduk. Ben, Samsun'a taşınmak istiyordum. O ise bu teklifime karşı çıkıyordu. Bu yüzden tartıştık. Elime geçirdiğim iple kendisini boğdum" dedi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Halil İbrahim Yazıcı, adliyeye sevk edildi.

Şüphelinin geçen yıl temmuz ayında da, balkondan tüfekle ateş açarak kahvehane önünde çay içen Aydın Yıldız'ı (47), sırtından vurduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan ve tek kırma olarak tabir edilen tüfeğine el konulan Yıldız’ın tutuksuz yargılandığı öğrenildi.

 

Son Güncelleme: 10.06.2022 14:43:15
ETİKETLERANNE OĞUL KATİL