UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YENGESİYLE BİRLİKTE OLMUŞTU! SON GÖRÜNTÜSÜ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın efsaneleri arasında yer alan Ryan Giggs, sansasyon yaratan olaylarla gündeme gelmişti. Önce eşinden ayrılarak birlikte olduğu Kate Greville'e şiddet uygulaması nedeniyle yargılanan Giggs'in adı daha sonra kardeşinin eşiyle ilişki yaşaması sebebiyle sıkça anılmıştı. Galli eski futbolcunun son hali ise görenleri şaşırttı...

YENGESİYLE BİRLİKTE OLMUŞTU! SON GÖRÜNTÜSÜ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Dünya futbolunda bir döneme damgasını vurmuş olan Ryan Giggs'in adı, 2017-2020 yılları arasında 10 yıllık eşinden ayrılıp birlikte olduğu Kate Greville'e şiddet uyguladığı gerekçesiyle yargılanmıştı. O dönem tutuklanan Galli oyuncu, kefaletle serbest bırakılmıştı. Eski yıldız oyuncu, yapılan tüm iddiaları yalanlamıştı.

YENGESİYLE BİRLİKTE OLMUŞTU

Sansasyonel olayların başrolü Ryan Giggs'in 2011 yılında kardeşi Rhodri'nin eşi Natasha ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Büyük yankı uyandıran bu olayın ardından kardeşi Rhodri ve eşi ayrılmıştı.

GÖRÜNTÜSÜ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

İngiliz basınının haberine göre; eski kız arkadaşına saldırmak ve zorlayıcı davranışlarda bulunmaktan yargılanan ve yargı süreci devam eden Giggs'in yaşlı ve sakallı görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Son Güncelleme: 8.06.2022 12:04:47
ETİKETLERRYAN GİGGS YENGE