UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KIBRIS’TA ZİYNET SALİ RÜZGARI ESTİ!

Ziynet Sali önceki akşam Kıbrıs Concorde Tower’da ilk kez sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şırnak ve İstanbul konserlerinden sonra Kıbrıs’a gelen güzel şarkıcı “Böyle güzel bir adada olmak çok güzel bol oksijen ama oksijen çarpıyor galiba uçaktan indikten sonra hep bir uyku hali şimdi anlıyorum hemşerilerimi” diyerek sıcaktan dert yandı.

KIBRIS’TA ZİYNET SALİ RÜZGARI ESTİ!

“Kıbrıs’ta olmak hemşerilerim ile bir arada olmak beni heyecanlandırıyor çok güzel bir ortam var” diyen Sali çifte vatandaşlık sorularına “Hayır türküm ama Türkiye cumhuriyeti vatandaşı değilim vergi numaram kimliğim her şeyim var sadece kağıt üstünde Türk vatandaşı değilim.” Şırnak konseri hakkında da konuşan güzel şarkıcı “Şırnak denince başka bir ön yargı algı oluşuyor ama içine girince inanın öyle değil çok büyük coşkuyla şarkılar söylendi halaylar çekildi danslar edildi gençlik bayramımızı hep beraber kutladık.”

Yaz aylarına girmeyle beraber iş yoğunluğundan tatil planı yapamadığını belirten Sali “Yıllar önce giydiğim kıyafetimi gardroptan çıkardım eskileri değerlendiriyorum tasarrufu seviyorum” dedikten sonra Kıbrıslı sevenleri ile sahnede buluştu. Sahnede Sali’nin yanına gelen 8 yaşındaki bir hayranı Sali’ye çiçek verip sarıldı ve her şey güzel olacak şarkısında Sali ile birlikte dans etti. 

Son Güncelleme: 27.05.2022 13:32:58
ETİKETLERziynet sali