UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAİN SALDIRIYA MİSLİYLE KARŞILIK VERİLİYOR!

Gaziantep'te hain saldırı: 1 asker şehit oldu! Misliyle karşılık veriliyor: PKK'ya ağır darbe

HAİN SALDIRIYA MİSLİYLE KARŞILIK VERİLİYOR!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Gaziantep'in Karkamış ilçesindeki hudut karakoluna, Suriye'nin Ayn- El Arap bölgesinden teröristlerce yapılan ÇNRA/ havan saldırısında 4 asker ve 1 sivilin yaralandığını açıklamıştı. MSB daha sonra yaptığı açıklamada hastaneye kaldırılan askerlerden birinin şehit olduğunu duyurdu. Ayrıca MSB, hain saldırıya misliyle karşılık verildiğini ve 21 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Gaziantep'in Karkamış ilçesindeki hudut karakoluna Suriye'nin Ayn-El Arap bölgesinden teröristlerce yapılan ÇNRA/havan saldırısında 4 Asker ve 1 sivilin yaralandığını açıkladı. Saldırı sonrası hain terör örgütü PKK/KCK/YPG üyelerinin bulunduğu bölgeler yoğun topçu atışı ile yerle bir edildi.

Saldırı sonrası havadan ve karadan belirlenen hedeflere yapılan yoğun topçu atışları ile teröristlerin bulunduğu iddia edilen noktalar yerle bir edilirken, hedeflerin yerle bir edildiği anlar anbean kaydedildi.

İLK BELİRLEMELERE GÖRE 6 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı, ilk belirlemelere göre 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini ve bölgede belirlenen terör hedeflerine topçu atışlarının devam edeceğini açıkladı.

SAYI 21'E YÜKSELDİ

MSB daha sonra yaptığı paylaşımda etkisiz hale getirilen terörist sayısının 21'e yükseldiğini belirtti. Açıklamada, "Cezalandırma atışlarına devam edilmektedir. Şehidimizin kanı yerde bırakılmamıştır, bırakılmayacaktır. Milletimizin huzur ve güvenliğine karşı her türlü girişime misliyle karşılık verilmektedir. En son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar mücadeleye devam edilecektir." ifadelerine yer verildi.

1 ASKER KALDIRILDIĞI HASTANEDE ŞEHİT OLDU

Milli Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

“Köprübatı Hudut Karakolumuza yapılan hain saldırısı sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen bir kahraman silah arkadaşımız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bölgede belirlenen hedefler ateş altına alınmaya devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 12.05.2022 23:02:36
ETİKETLERHAİN SALDIRI KARŞILIK