UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SURVIVOR’DA SAKATLIK DEPREMİ!

'Survivor 2022 All Star' yarışmasında ünlüler ve gönüllüler, 5 Mayıs Perşembe akşamı haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesinde karşı karşıya geldi. Oyun sırasında Merve Aydın ciddi bir sakatlık yaşadı ve bu durum yarışmacıları derinden etkiledi.

SURVIVOR’DA SAKATLIK DEPREMİ!

Mücadelenin hemen ardından yapılan ada konseyinde ilk eleme adayı belirlenirken; Acun Ilıcalı da Merve'nin yarışmaya devam edip etmeyeceğini açıkladı. Herkes Merve Aydın'ın akıbetini merak ederken, Ilıcalı'dan şoke eden bir açıklama da Suırvivor Parviz için geldi.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor, 5 Mayıs Perşembe akşamı 96'ncı bölümüyle ekranlara geldi. Dokunulmazlık heyecanı yaşanan gecede, ki takım da yeni bir ismi adadan göndermemek için kıran kırana performans sergiledi. Survivor'da son veda ünlüler takımından Barış'ın veda ettiği yarışmada; haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ardından eleme adayı da belli oldu. İşte, Survivor'da yaşananlar...

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Ünlüler ve gönüllüler takımı, yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Yarışmacılar kazanmak için oyun parkuruna çıkarken, oyunun ödülü de; dana pirzola, etli kuru fasulye, bademli yasemin pilavı, humus oldu. Kadınlar mücadelesinin kazananı gönüllüler oldu. Erkekler yarışında iki takım da 7-7 berabere kaldı. Son oyunda ise Adem'in sayısı ile erkekleri kazanan ünlüler takım oldu. En iyiler mücadelesine gidildi.

Gönüllüler oyunu 2-1 önde götürdü, Sema'nın sayısı ile beraberlik geldi. Bayrak yarışında ise dokunulmazlık ünlülerin oldu. Murat Ceylan, 5 Mayıs akşamı gerçekleştirilen dokunulmazlığı Survivor tarihinde oynanan en çok oyun olarak açıkladı.

Son Güncelleme: 6.05.2022 16:08:09
ETİKETLERSURVIVOR SAKATLIK