UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU DA KRALİÇE PİŞTİSİ!

Dünyanın en iyi giyinen kadınlarından biri olarak bilinen İspanya Kraliçesi Letizia belki de kraliyet hayatının en ilginç anlarından birini yaşadı. Bugüne kadar gittiği her yerde şıklığıyla ve giydiği kıyafetleri kusursuz taşımasıyla bilinen 49 yaşındaki Letizia ilk kez katıldığı bir davette "pişti" oldu.

BU DA KRALİÇE PİŞTİSİ!

İspanya Kralı Felipe ile evli olan eski TV haber spikeri yeni Kraliçe Letizia, bugün Merida kentinde 30. Kraliyet Engelliler Kurulu Konseyi'ne konuk oldu. Kendi adını taşıyan ödüllerin dağıtılacağı törene katılan iki çocuk annesi Letizia, yine her zamanki gibi kendi çizgisini bozmadı ve şık bir kıyafet giydi.

MONOKROM ELBİSE GİYDİ

Letizia'nın bugünkü tercihi; sağ yanı siyah, sol yanı beyaz, kolsuz monokrom bir elbise oldu. Dış görünüşünü siyah kemer, siyah ayakkabı ve siyah bir çantayla tamamlayan Letizia, uzun saçlarını da açık bıraktı.

İKİZ GİBİ

Merida kentindeki toplantı salonuna girişte de yetkililer tarafından nazik bir şekilde karşılandı. Fakat salona girdiğinde kraliçelik hayatının en büyük şoklarından birini yaşadı. Törende mansiyona hak kazanan Sevilla Üniversitesi'nden Profesör Inmaculada Vivas Teson da tıpkı Kraliçe Letizia gibi aynı markanın, aynı elbisesini giymişti. Üstelik Proföser Teson da tıpkı Kraliçe gibi siyah ayakkabı, siyah kemer kullanmıştı.

KAHKAHALARA BOĞULDULAR

Inmaculada Vivas Teson'a mansiyon verirken de iki kadın yan yana geldi. O anlarda uzun uzun şakalaşıp gülmekten de kendilerini alamadılar. Teson'a mansiyonunu veren Kraliçe Letizia, sonra da sarılarak onu tebrik etti.

Son Güncelleme: 5.05.2022 07:12:53
ETİKETLERpişti ispanya kraliçesi