UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

14 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİYLE OTOPARKTA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİ!

23 yaşındaki Peadophile Hannah Harris isimli bir öğretim asistanının 14 yaşındaki bir öğrenciyle otoparkta cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı. Harris’in öğrenciyle yakınlaşmadan saatler öncesinde annesine oğlunun güvende olduğuna ikna olması için mesaj attığı ortaya çıktı. Mesajda Harris, ismi açıklanmayan öğrencisinin hayali kız arkadaşının annesi gibi davrandı

14 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİYLE OTOPARKTA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİ!

Hannah Harris isimli bir öğretim asistanı 14 yaşındaki bir öğrencisiyle kısa süren bir ilişki yaşadı. İsmi açıklanmayan öğrencinin annesine kendisini Olivia adıyla tanıtan Harris, oğlanın hayali kız arkadaşı Karla’nın annesi olduğunu söyledi.

14 yaşındaki öğrenciyle buluşmalarında annesine, “Görünüşe göre Kayla ve …(oğlan) iyi geçiniyor, bu yüzden onları gezdirmekten mutluyum." mesajını gönderen Harris’in foyasını çocuğun ağabeyi ortaya çıkarttı.

KANDIRILDIKLARINI FARK ETTİLER

14 yaşındaki öğrencinin uyuşturucu madde kullanmasına izin veren Harris ancak çocuğun ağabeyinin durumu öğrenip annesine söylemesi üzerine adalete teslim edildi. Olayı araştıran savacı Simon Wilshire mahkemede, “Her iki ebeveyn de Olivia ile telefonda konuştuklarına ve Karla isimli bir öğrencinin annesiyle muhattap olduklarına inanıyordu. Kayla ve Olivia isimleri, buluşacakları gerçeğini gizlemek için uydurmaydı. Oğlanın kendi yaşında biriyle görüştüğüne inandırılmışlardı” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 18.04.2022 17:02:53