UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAHSUN KIRMIZIGÜL'ÜN KIZININ VELAYETİ ANNEYE VERİLDİ

Geç bir kadınla pozları ifşa olduktan sonra Mahsun Kırmızıgül Ece Binay ile geçtiğimiz hafta 15 dakikada boşandı. Ece Binay konuya dair açıklama yapmazken kızının velayeti de ünlü avukata kaldı. Mahsun Kırmızıgül boşanma haberleri gündemdeyken kızıyla görüntülendi. İşte Kırmızıgül'ün gözlerden uzak büyüyen kızı...

MAHSUN KIRMIZIGÜL'ÜN KIZININ VELAYETİ ANNEYE VERİLDİ

Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay'ın 6 yıllık evliliği 15 dakikada sona erdi. Bir kadınla fotoğrafları ifşa olan Kırmızıgül'ün kızının velayeti annede kaldı. Kırmızıgül, ara tatilde kızı Lavin ile AVM'de oyuncak mağazalarını gezdi ve kızına mısır aldı.

Vizyona yeni giren çocuk filmi 'Kırmızı'yı izleyerek sinema keyfi yapan baba-kız daha sonra evlerinin yolunu tuttu. 5 yaşındaki Lavin'i uzun bir aradan sonra görenler, "Ne çabuk büyümüş" ve "Babasının kopyası" yorumlarında bulundular.

İDDİALARA YANIT VERDİ

Kızı Lavin ile uzun süredir Amerika’da yaşadığı ve evliliğin bu yüzden bittiği iddia edilen Ece Binay, çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozdu. Binay, “Türkiye’den uzak kaldığım süre 2 ya da 3 ayı geçmemiştir. Boşanmaya kadar evlilik birliğimiz normal şekilde devam etmiştir” dedi.

Son Güncelleme: 17.04.2022 14:58:57
ETİKETLERmahsun kırmızıgül