UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOKAK ORTASINDA ÇÖP KUTUSUYLA İLİŞKİYE GİRDİ

Middlesbrough'da yaşayan eski bir asker halka açık alanda yaptığı hareketle dikkatleri üzerine çekti. 42 yaşındaki Chloe Thompson isimli adam, kadın kıyafetleri giyerek sokak ortasında bir çöp kutusuyla cinsel ilişkiye girdi. Çevredeki kişilerin bakışlarına aldırış etmeyen Thompson bir süre eylemini sürdürdü.

SOKAK ORTASINDA ÇÖP KUTUSUYLA İLİŞKİYE GİRDİ

Middlesbrough'da yaşayan ve eski bir asker olan Chloe Thompson sokak ortasında toplumun ahlakına aykırı hareket etme suçu nedeniyle tutuklandı. Yaşadığı şehirde bir çöp kutusunun yanına giderek cinsel organını çıkartan Thompson bir süre sonra çöp kutusuna yaklaştı. Çöp kutusuyla cinsel ilişkiye girdikten sonra yanında getirdiği seks oyuncağını bağlayan Thompson, çevredekilerin şikayeti üzerine tutuklanarak mahkemeye çıkartıldı.

Teesside Crown Court, ailelerin ve çocukların önünde açıkça cinselleştirilmiş bir şekilde davrandığını açıkladı. Bir görgü tanığı sokakta bir erkek gördüğünü, kadın kıyafetleri giydiğini ve bu kişinin penisini sokak ortasında çıkartarak oynadığını gördüğünü anlattı.

Son Güncelleme: 13.04.2022 14:16:05
ETİKETLERÇÖP KUTUSU İLİŞKİ